امروز پنجشنبه 03 اسفند 1396 -
اخبار : فرهنگي

برگزاری اولین نشست شورای استانی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی کردستان

اولین نشست شورای استانی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی کردستان ۲۳ بهمن ماه در سالن جلسات جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد.
تاریخ : چهار شنبه 25 بهمن 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، مجید آوج معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان در اولین نشست شورای استانی سازمان دانشجویان جهادانشگاهی کردستان اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد عمومی غیردولتی بوده که زیر مجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
وی افزود: جهاددانشگاهی در حوزه‌های آموزشی به صورت کوتاه مدت و بلند مدت، پژوهش، فرهنگی، اشتغال و تجاری‌سازی در سطح استان کردستان فعالیت می‌کند.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: واحد پژوهش جهاددانشگاهی دارای پژوهشگاه‌ها و پژهشکده‌های بسیار فعالی در سطح کشور است و در سطح استان نیز دارای مرکز خدمات تخصصی GIS ، آزمایشگاه تولید توت فرنگی و ... است.
وی عنوان کرد: معاونت پژوهش جهاددانشگاهی کردستان همچنین در راستای مطالعات کاربردی متناسب با نیازهای جامعه در سطح استان فعالیت می‌کند.
آوج عنوان کرد: سازمان تجاری سازی و استغال جهاددانشگاهی نیز دغدغه بیکاری جوانان وارد عرصه شده است و برنامه‌های مختلفی در راستای اشتغال دانش آموختگان، دوره‌های مهارتی توانمندسازی، تجاری‌سازی نتایج تحقیقات و ... را انجام می دهد.
وی در ادامه به فعالیت واحد فرهنگی جهاددانشگاهی اشاره کرد و افزود: واحد فرهنگی این نهاد انقلاب ۱۰ سازمان را در زیرمجوعه خود دارد که شامل خبرگزاری ایسنا، ایکنا، مرکز گردشگری دانشجویان، مرکز فعالیت‌های قرآنی دانشجویان، سازمان دانشجویان، سازمان انتشارات، مرکز امام و انقلاب، مؤسسه قرض‌الحسنه دانشجویان، افکار سنجی و ... است.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان مسئولان شورای استانی سازمان دانشجویان هر کدام رابط جهاددانشگاهی با دانشگاه‌های خود هستند که باید با انجام برنامه‌های فرهنگی در خور شأن دانشگاه‌ها زمینه جذب دانشجویان را فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه برنامه‌های فرهنگی در سطح دانشگاه ها دچار روزمرگی شده است، گفت: تولید محتوای فرهنگی از اولویت‌های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی است.
آوج افزود: در حال حاضر برای تنوع بیشتر در برنامه های فرهنگی سطح دانشگاه‌ها یک طرح نیازسنجی آغاز شده تا بتوانیم براساس خواسته دانشجویان برنامه‌های فرهنگی در سطح دانشگاه‌ها اجرا کنیم.
وی با اشاره به برگزاری مناظرات دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها یادآور شد: جهاددانشگاهی در راستای نهادینه کردن فضای علمی، منطقی و اخلاقی در سطح جامعه مناظرات دانشجویی را در سطح دانشگاه برگزار می‌کند.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه