امروز چهار شنبه 04 بهمن 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
پایه های جهاددانشگاهی براساس خود کفایی و اقتصاد مقاومتی بنا نهاده شده است

دکتر بهروز بنیادی در بازدید از سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان اظهار کرد: جهاددانشگاهی از نهادهایی است که پایه های آن براساس خودکفایی و اقتصاد مقاومتی بنا نهاده شده است.
تاریخ : شنبه 23 دي 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان، دکتر بهروز بنیادی نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل‌آباد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در بازدید از این سازمان اظهار کرد: جهاددانشگاهی از نهادهایی است که پایه های آن براساس خودکفایی و اقتصاد مقاومتی بنا نهاده شده است.
بنیادی در خصوص معرفی جهاددانشگاهی افزود: باید برای معرفی رسالت، ماموریت ها و اهداف جهاددانشگاهی تلاش بیشتری صورت پذیرد؛ زیرا بسیاری از بخش های جامعه از خدمات و دستاوردهای این نهاد اطلاع لازم و کافی را ندارند.
وی ادامه داد: یکی از کارهای ریشه ای که جهاددانشگاهی می تواند انجام دهد، توانمندسازی سرمایه انسانی کشور است.
نماینده مجلس بیان کرد: هماهنگی جهاددانشگاهی با وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای هدایت تحصیلی دانش آموزان و توانمند سازی دانشجویان تاثیر به سزایی بر سرمایه های انسانی کشور خواهد داشت.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص ضرورت کسب استانداردهای لازم شرکت های مرتبط با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اظهار کرد: در صورت کسب استانداردهای مورد نظر قطعا هیات امنای صرفه جویی ارزی این وزارت، از تولیدات و محصولات این شرکت ها حمایت های لازم را به عمل خواهد آورد.
وی همچنین آمادگی تمام دستگاه های اجرایی حوزه انتخابیه خود را در جهت همکاری و بهره مندی از توانمندی های تخصصی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان در حوزه های کشاورزی، مشاغل خانگی و روستایی اعلام داشت و همچنین آمادگی مجموعه های علمی حوزه انتخابیه کاشمر، بردسکن و خلیل‌آباد را برای تاسیس و راه اندازی مراکز نوآوری و شکوفایی اعلام کرد.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه