امروز چهار شنبه 04 بهمن 1396 -
اخبار : آموزش

برگزاری دوره‌ ICDL ویژه کارکنان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در جهاددانشگاهی استان

دوره آموزشی مهارت های هفتگانه ICDL ویژه کارکنان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شد.
تاریخ : شنبه 23 دي 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان در دی ماه دوره آموزشی مهارت های هفتگانه ICDL را ویژه کارکنان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان برگزار کرد.
با توجه به اینکه یادگیری مهارت های کامپیوتر (ICDL) در حال حاضر جزو نیازهای ضروری در زندگی هر فردی محسوب می شود، برگزاری این دوره ها از سوی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان مورد استقبال کارکنان بسیاری از ادارات و حتی عموم مردم به ویژه نسل جوان و دانشجویان قرار گرفته است.
آشنایی با مفاهیم عمومی و تخصصی ICDL  و ارتقاء مهارت های علمی، عملی و کاربردی و ارتقای ‌دانش كامپيوتر و سطح علمي افراد از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره به شمار می رود.
طی برگزاری این مرحله از دوره آموزشی مهارت های هفتگانه ICDL بیش از 12 نفر کارکنان آموزش و پرورش استان از آموزش‌ها لازم بهره‌مند شدند.
گفتنی است، در پايان دوره به افرادي كه در آزمون نهایی نمره قبولی را كسب کردند گواهينامه معتبر جهاددانشگاهي اعطا شده است.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه