امروز شنبه 25 آذر 1396 -

حضور جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان

سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با هدف معرفی توانمندی‌های پژوهشی خود، به صورت فعال در هجدهمین جشنواره و نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان رضوی حضور می یابد.
تاریخ : سه شنبه 14 آذر 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، معاونت پژوهش و فناوری این سازمان در این نمایشگاه، آخرین دستاوردها و گزارش فعالیت‌های علمی خود را در قالب  16 گروه پژوهشی  و  سه پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، بیوتکنولوژی صنعتی و گردشگردی در معرض دید علاقه مندان علم و فناوری و حوزه پژوهش قرار می دهد.
در آیین افتتاحیه این نمایشگاه که قرار است توسط استاندار خراسان رضوی و سایر مسوولان برگزار شود، از طرح‌های پژوهشی جهاددانشگاهی خراسان رضوی از جمله کلوژه(صدا خفه کن) از گروه پژوهشی مواد نوین و 2 طرح ارتقای نشاط و شادابی و الگوی توانمندسازی در حوزه علوم انسانی رونمایی خواهد شد.
گفتنی است، هجدهمین جشنواره و نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان رضوی از جمعه 17 آذر تا دوشنبه 20 آذر از ساعت 10 تا 19 در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد پذیرای علاقمندان خواهد بود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه