امروز شنبه 25 آذر 1396 -
مهندس باصولی:
تمركز جهاددانشگاهي يزد روی تجاري‌سازي با تكيه بر دانش بومي سراميك‌هاي صنعتي است

رييس جهاددانشگاهي استان يزد با اشاره به تمركز اين سازمان بر تجاري سازي دانش بومي با محوريت سراميك‌هاي صنعتي، از در اين باره از راه‌اندازي پژوهشكده مواد نوين سراميكي و پايلوت توليد قطعات وي‍ژه سراميكي خبر داد.
تاریخ : چهار شنبه 01 آذر 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، مهندس مهدی باصولی در چهل و هشتمين گردهمايی معاونان پژوهشي جهاددانشگاهي‌ سراسر كشور كه با حضور دكتر حميدرضا طيبي رييس جهاددانشگاهي، محمود زماني قمي استاندار يزد و جمعي از مسوولان و معاونان و مديران پژوهشي جهاددانشگاهي‌ به ميزباني يزد برگزار شد، با اشاره به شروع به كار سازمان يزد از سال 1372 به طور رسمي، اظهار كرد: اين واحد كه با تمركز روي برنامه‌هاي آموزشي كار خود را آغاز كرده بود، در سال 1375 اولين دانشجويان خود را در قالب موسسه آموزش عالي پذيرش و در سال هاي بعد اين فعاليت‌هاي را به طور فزاينده‌اي دنبال كرد به نحوي كه در سال 92 به عنوان پنجمين موسسه اموزش عالي غيرانتفاعي كشور به دانشگاه علم و هنر ارتقا يافت و هم‌اكنون با 6500 دانشجو در سه شعبه يزد، اردكان و اشكذر فعاليت دارد.
وي از فعاليت هشت مركز در بخش آموزش‌هاي كوتاه مدت جهاددانشگاهي يزد خبر داد و افزود: دو مركز در شهرستان‌ها و شش مركز ديگر در مركز استان فعاليت دارند.
مهندس باصولي به فعاليت‌هاي حوزه فرهنگي جهاددانشگاهی يزد نيز اشاره كرد و افزود: معاونت فرهنگي سازمان جهاددانشگاهي يزد هم‌اكنون متولي برنامه‌هاي مركز فعاليت‌هاي قراني معراج و مركز توليد كالاي فرهنگي جهاددانشگاهي كشور است.
وي با اشاره به سابقه‌ي درازمدت فعاليت‌هاي پژوهشي جهاددانشگاهي يزد در حوزه سراميك‌هاي صنعتي، گفت: جهاددانشگاهي يزد در سال‌هاي اخير تمركز بيشتر روي اين حوزه داشت و تلاش كرده تا در راستاي تجاري سازي دانش بومي از اين مزيت بهره لازم را داشته باشد كه راه‌اندازي پژوهشكده مواد نوين سراميكي از جمله دستاوردهاي اين اقدامات است.
رييس جهاددانشگاهي يزد با اشاره به اين كه اين پژوهشكده داراي سه گروه پژوهشي سراميك‌هاي صنعتي، نانومواد سراميكي و بيومواد سراميكي است، از فعاليت شش مركز خدمات تخصصي در بخش‌هاي مختلف اين سازمان خبر داد.
وي در ادامه نيز به چهار استراتژي مهم جهاددانشگاهي يزد شامل تمركز، تعهد برنامه‌اي، توسعه درآمدي و توسعه تعاملي اشاره كرد و گفت: خوشبختانه در بخش تعهد برنامه‌اي جهاددانشگاهی يزد از مجموعه‌هاي پايبند به برنامه پنجم بوده و با تدوين برنامه ششم جهاددانشگاهي تلاش خواهد كرد به نحو مطلوب در اين راستا گام بردارد.
مهندس باصولي از تلاش براي توسعه درآمدي سازمان جهاددانشگاهي استان با تكيه بر تجاري سازي در حوزه سراميك‌هاي صنعتي خبر داد و در اين باره افزود: علاوه بر تقويت مراكز موجود، سعي شد تا مراكز جديد براساس درآمدزايي پايدار شكل داده شوند.
وي گفت: در همين راستا نيز پايلوت توليد قطعات وي‍ژه سراميكي در اين سازمان راه‌اندازي شده و هم‌اكنون اماده بهره‌برداري است و اميدواريم هر روز حلقه توليد دانش به ثروت را بهتر و كامل‌تر دنبال كنيم.
رییس جهاددانشگاهی یزد يكي ديگر از موضوعات مورد اهتمام جهاددانشگاهي يزد در اين بخش را رنگ‌هاي گياهي خواند و ابراز اميدواري كرد كه به زودي به مرحله تجاري‌سازي راه يابد.
وی در پايان نيز خاطرنشان كرد: جهاددانشگاهي يزد علاوه بر تعامل با دستگاه‌هاي استاني، آمادگي دارد تا با سازمان‌ها و مجموعه‌هاي جهاددانشگاهي در ساير استان‌ها نيز ارتباط و تعامل تنگاتنگي در حوزه توانمندي‌ها و ظرفيت‌هاي خود برقرار كند.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه