امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

پنجاه ویکمین شماره فصلنامه علمي ـ ترويجي "رشد فناوري" توسط مرکز رشد رويش منتشرشد

پنجاه ویکمین شماره فصلنامه علمي ـ ترويجي "رشد فناوري" توسط مرکز رشد وابسته به جهاددانشگاهی منتشر شد.
تاریخ : چهار شنبه 24 آبان 1396

به گزارش روابط عمومي مرکز رشد رويش وابسته به جهاددانشگاهی ، شماره 51 فصلنامه علمي ـ ترويجي "رشد فناوري" ويژه فصل تابستان 96 به چاپ رسيد.
در اين شماره مقالاتي با عناوين " مکان‌یابی شهرک دانش‌بنیان در استان تهران"، "ارایه مدل اولویت‌بندی عوامل مؤثر بر نوآوری باز با استفاده از روش دیمتل"، "حرکت به سوی اقتصاد دانش‌بنیان با بررسی ارتباط درونی میان ابعاد ورودی و خروجی شاخص جهانی نوآوری"، "طراحی مدل مفهومی صلاحیت‌های کارآفرینی دانش‌آموختگان دانشگاه کارآفرین (پیش‌بین‌ها، صلاحیت‌ها، و برآمد)"، "بررسی ادبیات رفتار کارآفرینانه جنایی"، "از بازاریابی انبوه تا بازاریابی الکترونیکی یک‌به‌یک"، "مدیریت مبتنی بر شواهد: پلی بر شکاف علم مدیریت و عمل مدیر" و "راهبرد مدیریت منابع انسانی در عصر دیجیتال با تکیه ‌بر کلان داده" به چاپ رسيده است.
گفتنی است، دسترسي به فايل مقالات مذکور از طريق سايت نشريه به نشاني www.roshdefanavari.ir  امکان‌پذير است.
اين فصلنامه در پايگاه بين‌المللي نمايه‌سازي Copernicus، مرکز منطقه‌اي اطلاع‌رساني علوم و فناوري، بانک اطلاعات نشريات کشور، پايگاه استنادي علوم جهان اسلام و مرکز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي، سامانه نشریات ایران (سنا) نمايه مي‌شود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه