امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -
رییس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی:
نیروگاه خورشیدی پرتابل تولید شده در جهاددانشگاهی می‌تواند نیازهای برق زلزله‌زدگان را رفع کند

رییس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: نیروگاه خورشیدی پرتابل تولید شده توسط این سازمان می‌تواند نیازهای فوری مناطق زلزله زده را رفع کند.
تاریخ : سه شنبه 23 آبان 1396

دکتر جعفر محسنی در گفت‌وگو با ایسنا، در بازدید از زون صنایع خلاق و فرهنگی نمایشگاه ربع رشیدی، با بیان اینکه در نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی از اولین نیروگاه خورشیدی پرتابل رونمایی شد، گفت: طرح نیروگاه‌های خورشیدی پرتابل از سوی بخش فناوری انرژی‌های تجدید پذیر این سازمان، برای اولین بار در سطح کشوراارایه شد و این نیروگاه در جاهایی که امکان برق رسانی نیست، کاربرد دارد و در حال حاضر این نیروگاه توانایی تولید برق به میزان دو و نیم کیلو وات بر ساعت را دارد که می‌توان از آن در مناطق زلزله زده و عشایر نشین که امکان برق رسانی وجود ندارد، استفاده کرد.
وی یادآور شد: در کنار نیروگاه پرتابل خورشیدی ویژه چادر برای روشنایی چادرها و شارژ موبایل، دستگاه دو کیلووات برای بیمارستان صحرایی نیز قابل استفاده است.
رییس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی افزود: امروزه دید بسیار متفاوتی نسبت به فناوری‌های نوین در سطح دنیا وجود دارد و رسالت جهاددانشگاهی نیز ایجاب می ‎ کند تا در این زمینه پیشرو باشد .
محسنی تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه‌هایی از این قبیل سبب معرفی فناوری‌هایی می‌شود که محققان کشور به آنها دست یافته اند، و بستر مناسبی برای سرمایه گذاران ایجاد می‌کند تا به ایده‌های مورد نظر خود دست پیدا کرده و در آن حیطه سرمایه گذاری کنند. با توجه به اینکه نمایشگاه نوآوری و فناوری همه ساله در تبریز برگزار می‌شود، خلاء زیادی در حوزه‌ی فرهنگی احساس می‌شد. از این رو جهاد دانشگاهی با عمل به رسالت خود در حوزه ‎ ی فرهنگی، پیشنهاد اضافه شدن زون صنایع خلاق و فرهنگی را در این نمایشگاه ارائه داد .
وی تاکید کرد: همچنین جهاد دانشگاهی یک رویداد استارت آپی در این حوزه برگزار کرده است که هدف عمده از آن آموزش و پرورش ایده پردازی برای شرکت کنندگان است تا با همفکری بتوانند به نحو شایسته‌تری از ایده‌های خود بهره برداری کنند .
دکتر جعفر محسنی با اشاره به اقدامات سازمان جهاد دانشگاهی استان در حوزه ‎ های مختلف بیان کرد: این نهاد دارای سه رسالت اصلی آموزشی، پژوهشی و فرهنگی است که با وجود گستردگی هر یک از این حوزه ‎ ها، سازمان در تمامی این حوزه‌ها عملکرد خوبی داشته است. همچنین این نهاد آموزش‌های عمومی را به سمت آموزش‌های تخصصی و مهارت محور سوق داده است که مخاطب اصلی این دوره‌ها فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها هستند که ایده‌ی اولیه را دارند ولی از نحوه ‎ ی اجرایی کردن آن مطلع نیستند .
رییس سازمان جهاددانشگاهی استان افزود: تقویت روزافزون رسانه‌ های جهاددانشگاهی مانند ایسنا و ایکنا از جمله اهداف این مجموعه در بخش فرهنگی است تا رسانه‌ها انعکاس دهنده ی بی طرفانه‎ی اخبار باشند. همچنین بخش جدیدی به نام تبریز 2018 نیز به مجموعه‌ی فرهنگی در روزهای آتی اضافه خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات این نهاد در حوزه  درمان گفت: امکانات پاراکلینیکی و آزمایشگاهی این سازمان نسبت به سال‎های گذشته تقویت شده و کلیلنیک طب پیشگیری و سلامت نیز به این مجموعه اضافه شده است تا قبل از بروز برخی بیماری‎ها، در همان مرحله اولیه آن را تشخیص داده و از بروز عوارض بعدی پیشگیری کنیم. صدور مجوز به منظور افتتاح این مجموعه در مراحل آخر تایید از سوی وزارت بهداشت قرار دارد و این کلینیک پس از صدور مجوز، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه