امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -
28 آذرماه؛
برترین های پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی تقدیر می شوند

نشست "ستاد برگزاری هفته ی پژوهش" جهاددانشگاهی برگزار و مقرر شد همزمان با هفته پژوهش و طی مراسمی که 28 آذرماه برگزار می شود، برترین های این حوزه معرفی و تقدیر شوند.
تاریخ : سه شنبه 23 آبان 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، به منظور ترویج فرهنگ پژوهش و با توجه به نامگذاری چهارمین هفته ی آذرماه به عنوان هفته ی پژوهش و فناوری و نامگذاری 25 آذر به نام روز پژوهش جهاددانشگاهی در نظر دارد تا از فعالان حوزه ی پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی تقدیر کند.
به همین منظور و در راستای برگزاری شایسته این هفته "ستاد برگزاری هفته پژوهش " در معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی تشکیل و فعالیت خود را آغاز کرد که جلسه هماهنگی این ستاد نیز 22 آبان ماه برگزار شد و موضوعاتی همچون نحوه ی انتخاب برترین های پژوهش و فناوری مورد بررسی قرار گرفت.
از اهداف فعالیت ستاد هفته پژوهش می توان به ارتقای جایگاه جهاددانشگاهی در عرصه های مختلف پژوهش و فناوری کشور، معرفی الگوهای موفق برتر جهاددانشگاهی، شناساندن توانمندی های پژوهش و فناوری واحدها و پژوهشکده های جهاددانشگاهی، شناسایی و تجلیل از پژوهشگران برتر جهاددانشگاهی، ایجاد زمینه برای توسعه تعاملات بین واحدهای سازمانی و مرکز تحقیقاتی و پژوهشگران و مدیران پژوهشی و تشویق، تقویت و ایجاد انگیزه در بین پژوهشگران و مدیران پژوهشی اشاره کرد.
تجلیل و بزرگداشت محققان و مدیران پژوهشی برتر جهاددانشگاهی، معرفی تلاش علمی محققان در سنوات قبل به ویژه در یکسال گذشته در واحدها، پژوهشکده ها و پژوهشگاه های جهاددانشگاهی از طریق برگزاری نمایشگاه های علم و فناوری، مشارکت واحدها و پژوهشکده ها در ستاد استانی هفته پژوهش، تقدیر از کارفرماهای فعال و حامی حوزه پژوهش و فناوری، انعکاس مناسب طرح های پژوهشی و فناورانه شاخص در سطح جامعه، معرفی ساختارها و تشکیلات برتر حوزه پژوهش و فناوری و حمایت از واحد برگزیده استانی از اهم برنامه های در نظر گرفته برای هفته پژوهش است.
گفتنی است، مراسم معرفی برترین های حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی 28 آذرماه سال جاری برگزار می شود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه