امروز پنجشنبه 27 مهر 1396 -

انعقاد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی یزد با نیروگاه برق کشور

تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی یزد و شرکت مديريت توليد برق دماوند به منظور توسعه همكاري‌هاي علمي و اجرايي تفاهم‌نامه امضاء كردند.
تاریخ : چهار شنبه 19 مهر 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادانشگاهی استان يزد، اين تفاهم‌نامه در راستاي تقويت هر چه بيشتر تعاملات علمي و تحقيقاتي و اجرايي و به منظور توسعه همكاري‌ها و بهره‌گيري از توانمندي‌ها و ظرفيت‌هاي موجود و گسترش فعاليت‌هاي علمي، فناوري و اجرايي، بين مهدي باصولي رييس سازمان جهاددانشگاهي استان يزد و سيامك ميرزايي مدير عامل و عضو هيات مديره شركت مديريت توليد برق دماوند امضاء شد.
همكاري مشترك در اجراي طرح‌هاي تحقيقاتي مورد نياز شركت مديريت توليد دماوند با رويكرد كاربردي و توسعه‌اي، نيازشناسي، مشاوره، نظارت و اجراي طرح‌هاي صنعتي و تلاش براي بهره‌گيري حداكثري از ظرفيت‌ها و يافته‌هاي موجود علمي و برقراري پيوند بين يافته‌هاي علمي و بخش نيروگاهي، توسعه فناوري‌هاي نوين در حوزه نيروگاهي و توليد برق در راستاي بومي كردن دانش فني و صدور خدمات فني و مهندسي و نيز همكاري در زمينه آموزش‌هاي تخصصي پرسنل اين شركت از جمله اهداف اين تفاهم‌نامه همكاري ذكر شده است.
گفتني است، اين تفاهم‌نامه در ۱۰ ماده، دو تبصره و دو نسخه، براي مدت پنج سال منعقد شده و پس از آن قابل تمديد است.
يادآور مي‌شود؛ شركت مديريت برق دماوند تهران متولي بزرگترين نيروگاه برق كشور يعني نيروگاه سيكل تركيبي شهداي پاكدشت از ابتدا تاكنون و همچنين چند نيروگاه ديگر كشور در مقاطعي از سال‌ها بوده است.

مرز پرگهر
کاروان اربعین