امروز پنجشنبه 27 مهر 1396 -

در جهاددانشگاهی واحد اصفهان؛ کارگاه "درآمدی بر آینده پژوهی" برگزار می شود

کارگاه دو روزه "درآمدی بر آینده پژوهی" به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و در راستای سلسله کارگاه‌های پژوهش کاوی برگزارمی شود.
تاریخ : چهار شنبه 19 مهر 1396

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، مهدی ژیان پور اظهار کرد: گروه مطالعات شهری معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، کارگاه "درآمدی بر آینده پژوهی" را در راستای سلسه کارگاه‌های پژوهش‌کاوی، برگزار خواهد کرد.
وی افزود: این کارگاه در روزهای شنبه 13 آبان و دوشنبه 15 آبان سال جاری و در دو بخش آموزشی و عملی برگزار خواهد شد. مدرس کارگاه "درآمدی بر آینده پژوهی" دکتر محسن طاهری، عضو هیات علمی دامشگاه اصفهان است.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان ادامه داد: در بخش آموزشی، به مدت سه ساعت موضوعات مقدماتی و مباحث اولیه پیرامون آینده پژوهی ارایه می شود و در جلسه دوم، یک موضوع مربوط به شهر مطرح خواهد شد و به صورت تمرینی روی آن موضوع کار انجام می‌گیرد.
ژیان پور اضافه کرد: این کارگاه برای آشنایی علاقه‌مندان به آینده‌پژوهی برگزار می‌شود و آغازی برای کارگاه های پیشرفته‌تر در این زمینه خواهد بود.
علاقه مندان برای ثبت نام در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 36241348 تماس بگیرند. به تمام شرکت کنندگان در این کارگاه گواهینامه معتبر از سوی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی ارایه خواهد شد.

مرز پرگهر
کاروان اربعین