امروز چهار شنبه 01 آذر 1396 -

کسب رتبه‌های برتر گروه‌های پژوهشی جهاددانشگاهی توسط پژوهشکده گردشگری واحد خراسان رضوی

معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی از کسب رتبه‌های برتر گروه‌های پژوهشی این پژوهشکده در میان 30 گروه پژوهشی علوم انسانی جهاددانشگاهی سراسر کشور خبر داد.
تاریخ : چهار شنبه 22 شهريور 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر هادی رفیعی با بیان این مطلب افزود: گروه پژوهشی جامعه شناسی گردشگری در سال گذشته در میان 30 گروه پژوهشی علوم انسانی موفق به کسب رتبه اول شد.
به گفته وی، گروه پژوهشی اقتصاد گردشگری نیز در این ارزشیابی موفق به کسب رتبه سوم شده است.
وی خاطرنشان کرد: در ارزشیابی سالانه گروه‌های پژوهشی علوم انسانی،  شاخص‌های مهمی نظیر تعداد طرح های پژوهشی، چاپ مقالات و تعداد کتاب منتشره مد نظر قرار گرفته است.

نشست رييس جهاددانشگاهي و معاونان وي با اعضاي اين نهاد
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه