امروز چهار شنبه 01 آذر 1396 -

آخرین وضعیت پروژه پژوهشكده رویان جهاددانشگاهي استان سمنان بررسی شد

رییس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی در سفر به سمنان ضمن دیدار با حسن رهایی رییس جهاددانشگاهی استان از روند ساخت پروژه شعبه منطقه‌ای پژوهشكده رویان جهاددانشگاهي استان سمنان در شهرستان مهدیشهر بازدید کرد.
تاریخ : سه شنبه 21 شهريور 1396

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي استان سمنان، دکتر حمید گورابی 20 شهريور‌ماه در نشستی با رییس جهاددانشگاهی استان با ابراز خرسندی از پیگیری‌های مسوولان جهاددانشگاهی استان در خصوص این پروژه اظهار کرد: تاکنون در جهاددانشگاهی استان سمنان تلاش زیادی برای اجرایی شدن این پروژه صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه پروژه‌های تحقیقاتی هزینه‌های زیادی دارند افزود: این هزینه‌ها ممکن است در کوتاه‌مدت بازگشت چندانی نداشته باشد لذا طرح‌های تحقیقاتی-پژوهشی باید از نظر بودجه‌ای در آغاز مورد حمایت ویژه قرار گیرند.
رییس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی با اشاره به هزینه بالای تجهیزات آزمایشگاهی گفت: برای راه‌اندازی این شعبه نیاز جدی به تامین منابع اعتباری لازم برای خرید تجهیزات آن هستیم و تأمین این منابع از سوی دولت و استان به تسریع در راه‌اندازی این پژوهشکده کمک شایانی خواهد کرد.
حسن رهایی رییس جهاددانشگاهی استان سمنان نیز ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی شدن این پروژه از اختصاص اعتبار بودجه 25 میلیارد ریالی به این پروژه در سفر دکتر روحانی به استان سمنان خبر داد و افزود: خوشبختانه مسوولان استان و از جمله استاندار سمنان بر اجرایی شدن این پروژه تاکید دارند.
وی با بیان اینکه این پروژه از پروژه‌های اولویت‌دار شهرستان مهدیشهر است خاطرنشان کرد: اقبال بالای مسوولان مهدیشهر و استان سمنان به اجرایی شدن این پروژه که از مطالبات مردم منطقه نیز هست، زمینه خوبی برای اجرایی شدن آن فراهم کرده است.
رهایی با اشاره به تعیین و تایید دو ماموریت ملی برای فعاليت مشترك پژوهشگاه رويان جهاددانشگاهي کشور و جهاددانشگاهي استان گفت: این ماموریت‌ها دربرگیرنده یک مرکز به‌نژاد دامی و یک مرکز درمانی-تحقیقاتی سرطان مبتی بر فرد است که طی قراردادی به امضای استاندار سمنان و رئیس جهاددانشگاهی کشور نیز رسیده است.

نشست رييس جهاددانشگاهي و معاونان وي با اعضاي اين نهاد
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه