امروز چهار شنبه 01 آذر 1396 -

از سوی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا جهاددانشگاهی؛ کنفرانس علمی آشنایی با داروهای تحریک تخمک گذاری برگزار می شود

مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا وابسته به جهاددانشگاهی، کنفرانس یک روزه ی "آشنایی با داروهای تحریک تخمک گذاری" را در سالن اجتماعات این مرکز برگزار می کند.
تاریخ : چهار شنبه 25 مرداد 1396

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ابن سینا جهاددانشگاهی، دکتر افسانه محمدزاده عضو تیم تخصصی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا و دبیر علمی این کنفرانس، در تشریح موضوع داروهای تحریک تخمک گذاری، گفت: تحريک تخمک‌گذاري يک نوع درمان دارويي است که در ناباروري اغلب به منظور افزايش شانس باروري و ميزان موفقيت درمان، انجام مي‌شود. داروهايي که براي اين منظور مورد استفاده قرار مي گيرد تحت عنوان داروهاي محرک تخمک ‌گذاري ناميده مي‌شوند و با استفاده از اين داروها مي‌توان تعداد و کيفيت تخمک‌ها را ارتقاء داد. به طور کلي هدف از تحريک تخمک گذاري در درمان ناباروري، اصلاح تخمک گذاري در زنان مبتلا به اختلال تخمک گذاري و افزايش تعداد و کيفيت تخمک جهت انجام روش‌هاي کمک بارروري (ART) است.
وی تصریح کرد: در واقع بررسی نوع داروهای تحریک تخمک گذاری، چگونگی تجویز داروها، بررسی پروتکل های و دستورالعمل های موجود، بررسی عوارض و نحوه برخورد با عوارض این داروها از جمله محورها و اهداف اصلی برگزاری این کنفرانس علمی به شمار می روند.
دکتر محمدزاده در ادامه با بیان اینکه این کنفرانس از 5 امتیاز آموزش مداوم جامعه پزشکی برخوردار است، افزود: متخصصان زنان و زایمان، داروسازی، پزشکان عمومی، بهداشت باروری و ماماها، از جمله گروه های هدف در این کنفرانس علمی هستند.
لازم به ذکر است، این کنفرانس علمی، پنجشنبه 26 مرداد 1396، ساعت8:30 تا 13در سالن اجتماعات مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابن سینا واقع خیابان شریعتی، نبش خیابان یخچال برگزار خواهد شد.
گفتنی است، تمام علاقمندان به شرکت در این کنفرانس، می توانند جهت ثبت نام،کسب اطلاعات بیشتر و یا هماهنگی رزرو ثبت نام با شماره 23519 داخلی 607 ، واحد آموزش، تماس حاصل نمایند.

نشست رييس جهاددانشگاهي و معاونان وي با اعضاي اين نهاد
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه