امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -

پذیرش اولین واحدهای کاری تولید محتوا در معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی همدان

اولین واحدهای کاری تولید محتوا در مرکز تجمیع و تولید محتوای الکترونیکی معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی همدان پذیرش شدند.
تاریخ : شنبه 24 تير 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، علی کلانترنیا گفت: مرکز تجمیع و تولید محتوای الکترونیکی این واحد با هدف توسعه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه در استان همدان، فعالیت خود را از اردیبهشت سال جاری آغاز کرده است.
معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی همدان  اظهار کرد، این مرکز تاکنون اقداماتی جهت تشکیل تیم های ارزیابی،  فنی، بازاریابی و آموزشی انجام داده است. در پی تشکیل این تیم های تخصصی، حضور واحدهای کاری (متشکل از شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و اشخاص صاحب ایده و تیم اجرایی) در مرکز چشمگیر بود به طوری که تاکنون هشت واحد کاری طرح های خود را به مرکز ارائه داده اند و توسط تیم ارزیابی مورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: از بین طرح های ارسال شده، پنج طرح که در زمینه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه هستند، توسط تیم اجرایی واحد کاری مربوطه تایید و پیاده سازی شده اند و بخش زیادی از فعالیت های مربوط به برنامه نویسی خدمات مورد نظر انجام گرفته است.
کلانترنیا بیان کرد: با توجه به بررسی به عمل آمده توسط تیم ارزیابی مرکز، قابلیت تجاری سازی برای این طرح ها وجود داشته و اقداماتی جهت تحلیل بازار و انتخاب مشتریان هدف توسط تیم مشترک مرکز تجمیع محتوای جهاددانشگاهی و شرکت ایرانسل در حال انجام است.
این معاونت در پایان اظهار کرد: پس از اقدامات تحلیل بازار و تست برنامه، تولیدات واحد های کاری منتشر شده و به دست مشتری نهایی اپراتور تلفن همراه خواهد رسید.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران