امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -
اخبار : فرهنگي

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد

سومين دوره ضيافت قراني معراج ويژه اعضا با حمایت معاونت فرهنگی و همکاری روابط عمومی جهاددانشگاهي و نظارت سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشگاهيان كشور در یزد برگزار مي‌شود.
تاریخ : چهار شنبه 17 خرداد 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی يزد، در اين ضيافت قرآني كه به همت مركز قرآني معراج وابسته به این سازمان، نظارت سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشگاهيان كشور، حمايت معاونت فرهنگي و همكاري روابط‌عمومي جهاددانشگاهي برگزار خواهد شد، اعضاء و خانوداه‌هاي جهادگران این نهاد در رشته‌هاي مختلف قرآني به رقابت خواهند پرداخت.
بنا بر اعلام دبيرخانه مسابقات، ضروری است علاقمندان جهت شركت در اين رقابت‌ها از  25 خردادماه تا  10 تيرماه سال جاري با مراجعه به سايت "Jdmeraj.ir " ثبت‌نام كنند.
اين دوره ضيافت قرآني معراج در رشته‌هاي حفظ سوره‌هاي ياسين و الرحمن(در دو گروه  خواهران و برادران)، قرائت شامل قرائت تحقيق (ويژه برادران) و قرائت ترتيل(در دو گروه خواهران و برادران)،  خطابه قراني  (به صورت مشترك بين خواهران و برادران) و همچنين  رشته حفظ، ترجمه و تفسير سوره واقعه (به صورت مشترك بين آقايان و بانوان )برگزار خواهد شد.
اين رقابت‌هاي قرآني در قالب دو مرحله مقدماتي و نهايي برگزار خواهد شد كه مرحله مقدماتي آن از نيمه دوم تيرماه تا اوایل مردادماه و مرحله نهايي و اختتاميه نيز روزهاي اول و دوم شهريورماه در يزد برگزار مي‌شود.
گفتني است؛ علاقمندان به كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين ضيافت قرآني مي‌توانند به سايت Jdmeraj.ir مراجعه يا از طريق شماره تلفن‌ 36241085 – 035 تماس حاصل نمايند.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه