امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -
استاندار اظهار کرد:
خراسان رضوی قطب کشوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی

علیرضا رشیدیان، عنوان کرد: نخبگان خراسان رضوی در عرصه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی افتخارات بزرگی را به ارمغان آوردند و این استان به عنوان قطب کشوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی شناخته شده است. امیدواریم که در سال ۲۰۱۹ که سومین دوره این کنگره بین‌المللی برگزار شود و شاهد پیشرفت‌های چشمگیری باشیم.
تاریخ : چهار شنبه 30 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، استاندار در دومین کنگره بین المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی به همت سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی امروز 30 فروردین ماه در مشهد آغاز به کار کرد، گفت: شهر مشهد و استان امام رضا(ع) به عنوان مرکز و پایلوت سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی کشور معرفی شده است.
وی افزود: به لطف الهی و تلاش پژوهشگران حرکت‌های موثری را در عرصه علمی، پژوهشی و فناوری داشته‌ایم و شاهد رشد و توسعه علمی کشور و استان در دو حوزه کمی و کیفی بودیم.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: تولید ثروت به معنای افزایش سلامت جامعه بدون نگاه به محصول خارجی است و این ستاد توسط سه مجموعه دانشگاه فردوسی، دانشگاه علوم پزشکی و جهاددانشگاهی استان مدیریت می‌شود و دبیری این ستاد به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار شده است و این سازمان مسئولیت کمیته اجرایی و دانشگاه فردوسی مسئولیت کمیته علمی آن را بر عهده دارد.
رشیدیان یادآورشد: ستاد استانی سلول های بنیادی و بازساختی خراسان رضوی از طرف مراکز تاثیر گذار علمی به استان خراسان رضوی پیشنهاد شد و این استان نیز در قالب کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری از شکل گیری این ستاد حمایت نمود تا به صورت یک فصل فراگیر تمام ظرفیت های پژوهشگران و دانشجویان و متخصصان سلول های بنیادی استان را با هدف ارتقای سلامت مردم استان به کار ببندد.
وی اظهار کرد: بی‌شک با تلاش نخبگان و دانشمندان استان و همکاری مسئولان مربوطه به سرمنزل مقصود خواهیم رسید.
رشیدیان افزود: ستاد ملی علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاون علمی فناوری در راستای سیاست های تمرکز زدایی دولت تدبیر و امید از ابتدا از پیگیری این حرکت حمایت کرد و امیدواریم این حمایت تداوم داشته باشد و قطعا با حمایت  استانی همراه خواهد بود. کیفیت و همت بالای پژوهشگران و مدیران مراکز پیشنهاد دهنده شامل دانشگاه فردوسی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و سایر مراکز تحقیقاتی استان از بنیان این فعالیت محسوب می شود.
وی اضافه کرد: سیاست های اجرایی علمی کشور ما در حال حاضر از علمی حمایت می‌کند که کاربردی و حل کننده معضلات مفید در جامعه باشد و در کنار آن به استقرار و خودکفایی کشور در ابعاد مختلف کمک کند و  ظرفیت اقتصادی شدن را نیز داشته باشد، همان چیزی که هسته سیاست اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته می شود.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: تولید ثروت به معنی افزایش سلامت مردم است بدون نیاز به ظرفیت های خارجی که بزرگترین ثروت پنهان ما است. سلول های بنیادی مصداق بارز این زنجیره یعنی علم، فناوری و کاربست آن در سلامت عمومی مردم است که این حلقه های به هم پیوسته در طراحی ستاد در نظر گرفته شده است.
رشیدیان تاکید کرد: دبیری این ستاد به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار شده و مسوولیت سه کمیسیون این ستاد به دانشگاه فردوسی، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی داده می شود و در آیین تدوین شده  ساز و کار همه دانشگاه ها، بخش خصوصی در قالب شرکت های دانش بنیان و موسسات خیریه به دقت در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: این حرکت علمی که اولین بار با هدایت مقام معظم رهبری در پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی توسط جهادگر فقیه دکتر کاظمی آشتیانی و همکاران وی آغاز شد و هم اکنون توسعه کمی و کیفی خوبی داشته و در مراکز علمی مختلف کشور به آن پرداخته می شود.
استاندار خراسان رضوی یادآور شد: امیدواریم طی دو سال آینده برگزاری این همایش بین المللی شاهد تاثیر گذاری بیشتری از فناوری های سلول های بنیادی و سلامت مردم استان و کشور و حتی جهان باشیم.