امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -
رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خبر داد:
آغاز به کار ستاد استانی سلول‌های بنیادی همزمان با دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

رئیس دومین کنگره تصریح کرد: راه‌اندازی شبکه سلول‌های بنیادی از اقدامات مهم صورت گرفته در گذشته بود و در ایام برگزاری این کنگره سه روزه ستاد استانی سلول‌های بنیادی به‌صورت رسمی کار خود را آغاز خواهد کرد.
تاریخ : چهار شنبه 30 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دومین کنگره بین المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی به همت سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی امروز 30 فروردین ماه در مشهد آغاز به کار کرد.
دکترسید علی اکبر شمسیان در افتتاحیه دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: سابقه برگزاری اولین کنگره سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی به سال 86 بازمی گردد و در سال ۹۰ اولین کنگره ملی و در سال ۹۴ اولین کنگره بین‌المللی به همت جهاددانشگاهی خراسان رضوی، پژوهشگاه رویان و با همکاری دانشگاه فردوسی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حمایت معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
وی با تاکید بر این که دومین کنگره بین‌المللی "سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی" به عنوان یکی از رویدادهای مهم سال ۲۰۱۷ که مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده است، برگزار می‌شود، ادامه داد: این کنگره به عنوان یکی از اقدامات شاخص علمی و پژوهشی به مدت سه روز برگزار می‌شود.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران