امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -
دبیر ستاد ملی سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مطرح کرد:
برگزاری دومین کنگره "سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی" گامی در معرفی و ترویج این علم

دکتر امیرعلی حمیدیه با اشاره به برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، بیان کرد: چنین کنگره‌هایی به معرفی و ترویج و گسترش این علم می‌پردازد؛ در گذشته این برنامه‌ها به‌صورت متمرکز در تهران برگزار می‌شد، اما در چند سال اخیر در سطح کشور گسترش یافته و در سال ۲۰۱۷ میزبانی این رویداد بین‌المللی به مشهد داده شد.
تاریخ : چهار شنبه 30 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد ملی سلول‌های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دومین کنگره بین المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی که به همت سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی امروز 30 فروردین ماه در مشهد آغاز به کار کرد،
گفت: ایران در بحث تولید سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در رتبه ۱۵ جهان و اول منطقه قرار گرفته است.
وی  عنوان کرد: با بیان اینکه ایران در سال ۲۱۰۶ در رتبه ۱۵ جهان و اول منطقه بوده است، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵۰۰ مقاله توسط نخبگان و متخصصان ایرانی نوشته شده است.
وی اضافه کرد: به همت محققان و پژوهشگران ایرانی بیش از ۶۰ مرکز پژوهشی، ۶۷ شرکت دانش بنیان و مراکز جامع سلول‌های بنیادی تبریز، تهران و شیراز، اولین مزرعه کشاورزی بنیادی در کرمان و همچنین اولین پژوهش‌سرای دانش‌آموزی بنیادی در کرج راه‌اندازی شده است.
دکتر حمیدیه با تاکید بر این که ایران در عرصه پژوهش و آموزش و توسعه منابع انسانی و ایجاد شرکت های دانش‌بنیان و مراکز سلول های بنیادی روز‌به‌روز در حال پیشرفت است، ادامه داد: ایران طی دو سه سال آینده در تمامی این زمینه ها به قدری رشد خواهد کرد که بتواند به عنوان یک کشور اسلامی به یکی از قدرت‌های برجسته دنیا در عرصه سلول‌های بنیادی تبدیل شود.
وی با اشاره به برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، بیان کرد: این کنگره‌ها به معرفی و ترویج و گسترش این علم می‌پردازد و در گذشته این برنامه‌ها به‌صورت متمرکز در تهران برگزار می‌شد، اما در چند سال اخیر در سطح کشور گسترش یافته و در سال ۲۰۱۷ میزبانی این رویداد بین‌المللی به مشهد داده شد.