امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -
اخبار : آموزش

برپايي كارگاه آموزشي "انتخاب موفق" در مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي اراك

در راستاي تحقق بسته اجرايي كنترل و كاهش آسيب طلاق استان، كارگاه آموزشي "انتخاب موفق" با موضوع چگونگي انتخاب همسر، 27 فروردين ماه در مركز آموزش علمي كاربردي جهاددانشگاهي اراك برگزار شد.
تاریخ : چهار شنبه 30 فروردين 1396

به گزارش اداره روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، رحيمي مدرس دانشگاه در اين كارگاه آموزشي كه با حضور جمعي از دانشجويان اين مركز برگزار شد با اشاره به معيارهاي اسلامي انتخاب همسر، اظهاركرد: اخلاق، اصالت خانوادگي و ايمان سه ويژگي مهم و اساسي در انتخاب همسر مي باشد.
وي با اشاره به اينكه افزايش ميزان آگاهي در اين زمينه، احتمال بروز مشكلات بعدي و ايجاد گسست در بنيان هاي خانوادگي را كاهش مي دهد، اذعان كرد: توجه به حساسيت ها و نيازمندي هاي اين دوره مستلزم كسب دانش و آگاهي كافي در اين زمينه است.
رحيمي با بيان اينكه خانواده مقدس ترين نهاد و انتخاب همسر مهمترين مرحله در زندگي انسان است، خاطرنشان كرد: بدون ترديد انتخاب همسر يكي از مهمترين تصميمات در طول زندگي هر فرد مي باشد.
وي ازدواج را چراغ روشنگر زندگي بيان كرد و افزود: در صورت انتخاب صحيح انتخاب همسر، اين امر موجب رشد و پيشرفت و در نهايت دستيابي به آرامش كه مهمترين و اساسي ترين دليل ازدواج است مي شود.
اين مدرس دانشگاه در پايان هدف از برگزاري اين كارگاه را، ارتقاء فرهنگ ازدواج سالم در بين دانشجويان و كسب مهارت پيش از ازدواج در انتخاب همسر براي داشتن زندگي موفق ذكر كرد.
گفتنی است، در اين كارگاه آموزشي جلسه پرسش و پاسخ در بين دانشجويان و استاد مربوطه انجام شد.