امروز سه شنبه 05 ارديبهشت 1396 -
اخبار : فرهنگي

به همت جهاددانشگاهی واحد اصفهان؛ دوره تخصصی تربیت مربی قرآنی کودک به شیوه های نوین

دوره تخصصی تربیت مربی قرآنی کودک به شیوه های نوین تدریس به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار و توسط مکتب الرضا(ع)مشهد ویژه بانوان ششم اردیبهشت ماه 1396 از ساعت 14تا 18 به مدت 40ساعت آموزشی برگزار می شود.
تاریخ : سه شنبه 29 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، در این دوره موضوعاتی آموزشی مانند روش تدریس رو خوانی قرآن کریم همراه تجوید ویژه کودکان از قبل از دبستان به روش‌های بازی ، قصه و شعر و همچنین روش تدریس آیات و احادیث موضوعی و کاربردی ویژه کودکان به روش سرود ، قصه، نقاشی و بازی و روش تدریس عملی نماز و پاسخ به سوالاتی که  کودکان می پرسند مطرح و به مربیان آموزش داده خواهد شد .
گفتنی است علاقه مندان جهت حضور در این دوره می تواند برای اطلاع بیشتر به سایت معاونت فرهنگی جهاد واحد اصفهان مراجعه یا با شماره تلفن 37932694 تماس حاصل فرمایند.