امروز دوشنبه 03 مهر 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال
دکتر بیجندی:
کمک به اشتغال دانش‌آموختگان از برنامه های اصلی جهاددانشگاهی است

معاون رئیس جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی جهاددانشگاهی کمک به اشتغال دانش‌آموختگان می باشد. مجموعه‌ی جهاددانشگاهی حدود 20 سال قبل طبق پیش‌بینی درستی که صورت پذیرفته ضرورت تشکیل مجموعه ای توانمند در حوزه اشتغال را تشخیص و عملکرد خیلی خوبی را نیز تاکنون از خود نشان داده است.
تاریخ : دوشنبه 28 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون رئیس جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان 26 فروردین در نشستی با مدیر کل اداره‌ی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، گفت: جهاددانشگاهی مجموعه‌ای است زائیده‌ی انقلاب اسلامی ایران و خود را مدیون انقلاب و نظام می داند و در اموری نیز که وارد شده با نگاه کلان و عملیاتی و به عنوان همکار مجموعه‌ها و نه رقیب مجموعه‌ها ورود پیدا کرده و رضایت کارفرمایان و همکاران خود را به همراه داشته است.
دکتر بیجندی افزود: یکی از وظایف اصلی جهاددانشگاهی کمک به اشتغال دانش‌آموختگان می باشد. مجموعه‌ی جهاددانشگاهی حدود 20 سال قبل طبق پیش‌بینی درستی که صورت پذیرفته ضرورت تشکیل مجموعه ای توانمند در حوزه اشتغال را تشخیص و عملکرد خیلی خوبی را نیز تاکنون از خود نشان داده است.
وی خاطرنشان کرد: این مجموعه طرح‌های مهم و موفقی را برای مجموعه‌ی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به پایان رسانیده و هم‌اکنون نیز طرحی بسیار خوب در حوزه‌ی مشاغل خانگی و تجاری محصولات مشاغل خانگی با همکاری همه‌ی سازمان‌های ذیربط و شبکه‌ی گسترده‌ی جهاددانشگاهی در سراسر کشور به صورت آزمایشی در دست اجرا داریم.
دکتر بیجندی افزود: به منظور تقویت فضای کسب و کار، جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان فعالیت گسترده ای را در استان آغاز کرده است.
 وی همچنین پیشنهاد برگزاری نمایشگاه جامع کسب و کار در استان اصفهان را مطرح که استقبال مدیر کل اداره‌ی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان را همراه داشت.
در ادامه رئیس مرکز اطلاع رسانی بازار کار جهاددانشگاهی با بیان این مطلب که مرکز اطلاع‌رسانی بازار کار  از سال 1385 در جهاد شروع به فعالیت کرده گفت : از سال 1377 با توجه به افزایش جمعیت سال‌های اول انقلاب  بر اساس مطالعات انجام‌شده در جهاددانشگاهی ،پیش‌بینی می‌شد که یک موج درخواست اشتغال در بازار کار به وجود خواهد آمد و این موج جامعه را آزار خواهد داد و از همان موقع در جهاددانشگاهی کمیته‌ای تشکیل شد و طی فرآیندی به سازمان همیاری اشتغال تبدیل و سپس با توجه به نیاز در حوزه‌ی تجازی‌سازی فناوری به سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان با وظایف جدید ادامه‌ی فعالیت نمود.
حسینی افزود: در این سازمان به اطلاع‌رسانی بازار کار اهمیت داده شد و سایت جابیران به عنوان اولین سایت در حوزه‌ی اشتغال در مجموعه‌ی جهاددانشگاهی راه‌اندازی شد و به منظور اطلاع‌رسانی بیشتر و بهتر نشریه‌ی بازار کار نیز با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت خود را آغاز نمود و تاکنون 1052 شماره‌ی از این نشریه چاپ گردیده است.
وی تصریح کرد: ماهنامه‌ی بازار کار نوین نیز در کنار هفته‌نامه‌ی بازار کار فعالیت خود را آغاز نموده است و با اعطای نمایندگی هفته‌نامه‌ی بازار کار، ماهنامه‌ی بازار کار نوین و سایت جابیران به جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان فعالیت‌های خود را در استان اصفهان با حمایت مسئولین استان توسعه خواهیم داد.
در این جلسه مدیر کل اداره‌ی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان  گفت: نرخ بیکاری استان در بخش فارغ‌التحصیلان دانشگاهی 35 درصد می‌باشد و نمی‌توانیم جوابگوی نیاز اشتغال در بسیاری از رشته‌های دانشگاهی باشیم و کاریابی برای فارغ‌التحصیلان بسیار مشکل می‌باشد.
نیرومند با تاکید بر این موضوع که باید در حوزه‌ی رشته‌های دانشگاهی و پذیرش دانشجویان تجدید نظر جدی صورت پذیرد، افزود: نرخ اشتغال در حوزه‌ی کشاورزی استان 18درصد، در حوزه‌ی خدمات 50 در صد و در حوزه صنعت 32 درصد می‌باشد.
وی تصریح کرد: جهت گیری اشتغال استان در بحث گردشگردی و صنایع هایتک می باشد. نیرومند با اشاره به پتانسیل بالای اصفهان درخصوص گردشگری نیز گفت: با برنامه‌ریزی دقیق و آزادسازی پتانسیل این بخش، می‌توان نرخ بیکاری در استان را یک‌رقمی کرد.
مدیر کل اداره‌ی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تأکید بر توانمندی‌های بالای مجموعه‌ی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان خواستار استفاده از این ظرفیت عظیم در برنامه‌های اشتغال استان و انجام طرح‌های پژوهشی این حوزه در مجموعه‌ی جهاددانشگاهی شد.
در این جلسه که معاون آموزشی، مدیر شعبه‌ی ستفای واحد صنعتی اصفهان و مدیر اداره پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری ستفا نیز حضور داشتند مرتضی تیموری رئیس واحد صنعتی اصفهان گفت: در برنامه‌ی توسعه‌ی ششم واحد صنعتی اصفهان در سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان کلینیک تخصصی کسب و کار مشتمل بر دفتر کاریابی و مشاوره، هفته‌نامه‌ی بازار کار و ماهنامه‌ی بازار کار نوین، سایت جابیران، مرکز تخصصی خدمات تجاری‌سازی و مرکزآموزش‌های تخصصی کسب و کار و اشتغال راه‌اندازی و در طول برنامه‌ی توسعه به گسترش فعالیت‌ها خواهیم پرداخت.

کاروان اربعین