امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -
اخبار : فرهنگي
معاون مرکز مطالعات میان رشته‌ای خبر داد:
تصویب و اجرای 11 طرح در شش ماهه اول سال جاری

معاون مرکز مطالعات میان رشته‌ای سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان از تدوین و انجام 11 طرح در سه گروه قرآن و سلامت، قرآن و علوم تربیتی و قرآن و مسائل اجتماعی در مرکز مطالعات میان رشته‌ای سازمان فعالیت‌های قرآنی در 6 ماه اول سال جاری خبر داد.
تاریخ : دوشنبه 28 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور، زهرا نقی‌زاده معاون مرکز مطالعات میان رشته‌ای این سازمان با اعلام این خبر گفت: مرکز مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم، نزدیک به دو سال آغاز به فعالیت کرده است و در طی این مدت توانسته فعالیت‌های مرتبط با اهداف این سازمان را راه‌اندازی نماید.
معاون مرکز مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم در تشریح فعالیت‌های مرکز توضیح داد: این مرکز در طی مدت دو سال، در صدد راه‌اندازی 3 گروه قرآن و سلامت، قرآن و علوم تربیتی و گروه قرآن و مسائل اجتماعی بوده است. هم‌چنین از دیگر فعالیت‌های این مرکز می‌توان به دریافت طرح‌های پژوهشی مرتبط و در جهت اهداف سازمان، تدوین مقالات علمی-پژوهشی جهت ارتقا علمی در زمینه مطالعات میان رشته‌ای قرآن در سه گروه مذکور و انتشار مجله علمی تخصصی مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم اشاره کرد.

انجام بیش از 3 طرح پژوهشی
نقی‌زاده در خصوص وضعیت مرکز مطالعات در زمینه طرح‌های پژوهشی عنوان کرد: بر اساس رایزنی‌ها و پیگیری‌های انجام شده،11 طرح و پروپزال در حال پیگیری و رساندن به مرحله تصویب و اجرا و 3 طرح پژوهشی در حال اجرا می‌باشد.

تدوین و چاپ  7 مقاله علمی–پژوهشی
معاون مرکز مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم در زمینه تدوین و چاپ مقالات در طی 6 ماه سال جاری چنین گفت: در سال 96 نزدیک به 7 مقاله علمی–پژوهشی توسط محققین و کارشناسان این مرکز تدوین و به دنبال چاپ خواهد بود.

انتشار 2 شماره از مجله علمی تخصصی
نقی‌زاده با معرفی مجله علمی–تخصصی مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم، بیان کرد: در 6 ماه اول سال 96 ، 2 شماره از مجله با مقالاتی در زمینه مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم منتشر خواهد شد.