امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف انجام می شود؛ بررسی "نقش نظام های امنیت شبکه ملی اطلاعات در توسعه کسب و کار شرکت های افتا"

اولین نشست هم انديشي انجمن رمز ايران در سال جاری با موضوع «نقش نظام های امنیت شبکه ملی اطلاعات در توسعه کسب و کار شرکت های افتا»، چهارشنبه 30 فروردین سال جاری در سازمان جهاد دانشگاهي صنعتي شريف برگزار می شود.
تاریخ : يكشنبه 27 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، در این نشست با بررسی نظام های امنیتی در شبکه ملی اطلاعات و نقش آن در توسعه فعالیت شرکت های حوزه افتا، به طور خاص سه موضوع با عنوان "معرفی و بررسی نظام های افتا (امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات)"، "کدام نظام امنیت در کدام شبکه ملی اطلاعات در کدامین صنعت افتا؟" و "اقتصاد افتا در شبکه ملی اطلاعات" در قالب سه سخنرانی کوتاه مورد بررسی قرار می گیرد و سپس به پرسش های حاضران در خصوص این موضوعات پاسخ داده خواهد شد.
شبکه ملی اطلاعات به عنوان یک زیرساخت ملی برای ایجاد بستر تبادل اطلاعات در گستره جمهوری اسلامی ایران با استفاده از پروتکل های جهانی وب و با پرهیز از ارسال اطلاعات داخلی به خارج از مرزهای کشور، از جمله ضروریاتی است که به منظور توسعه خدمات الکترونیکی و دسترسی شهروندان ایرانی به این نوع خدمات، از سال ها پیش مطرح بوده و هم اینک در مرحله توسعه قرار گرفته است. امنیت این شبکه هم به لحاظ حفظ محرمانگی اطلاعات و هم صیانت از حریم خصوصی کاربران از جمله مهمترین مسائل آن است که باید از جنبه های علمی و اجرایی مد نظر قرار گیرد.
این نشست همراه با دیدار نوروزی اعضاء انجمن رمز ایران، چهارشنبه سی ام فروردین ماه 1396، ساعت 17 تا 19:45 در محل سالن همایش سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف به نشانی خیابان آزادی، بعد از دانشگاه صنعتی شریف، خیابان شهید اکبری، خیابان شهید قاسمی پلاک 71 برگزار می شود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه