امروز سه شنبه 05 ارديبهشت 1396 -
اخبار : فرهنگي

در چهل‌ودومین جلسه شوراي نظارت و گسترش تشکیلات فرهنگي؛ دو مرکز فرهنگی موفق به دریافت موافقت اصولی شدند

در چهل‌ودومین جلسه شوراي نظارت و گسترش تشکیلات فرهنگي، مرکز «دانشجو معلم قرآن کریم» وابسته به سازمان فعالیت‌های قرآنی و مرکز «خدمات تخصصی چاپ و نشر و تولید محصولات کمک آموزشی و فرهنگی» وابسته به جهاددانشگاهی واحد اصفهان موفق به دریافت موافقت اصولی شدند.
تاریخ : يكشنبه 27 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سعید پورعلی معاون فرهنگي جهاددانشگاهي و نائب رئیس شورا، ضمن اعلام این خبر گفت: این مراکز در راستای اهداف اساسنامه جهاددانشگاهی مبنی بر توسعه امور فرهنگی در سطح جامعه از طریق همکاری با حوزه، دانشگاه و سایر مراجع و نهادهای فرهنگی به خصوص برای نسل جوان و جذب توان علمی نخبگان، تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی ایران تشکیل گردیده و تلاش خواهند کرد با اولویت‌ها، سیاست‌ها و اهداف سند چشم‌انداز 1404 جهاددانشگاهی فعالیت نمایند.
وی فعالیت قرآن آموزی در سطح دانشگاه‌ها، مراکز علمی و مناطق محروم و ارایه خدمات تخصصی فرهنگی متمرکز و حرفه ای در حوزه تولید و چاپ و نشر کتاب و محتوای الکترونیک و تولیدمنابع و وسایل کمک آموزشی را از مهمترین فعالیت های این مراکز دانست و گفت: این مراکز از قبل نیز دارای پیشینه فعالیتی بودند و طی سال های اخیر با گسترده‌تر و اضافه شدن حوزه فعالیتشان در قالب مراکز "نوع ب" قرار گرفتند.
گفتنی است، چهل‌ودومین جلسه شورای نظارت و گسترش فعالیت های فرهنگی در سالن شهید صبوری با حضور اعضای شورای نظارت و گسترش تشکیلات فرهنگی (دکتر پورعلی، دکتر بادکو، دکتر قبادی، دکتر مجدالدین، دکتر مؤمنی، دکتر سلگی، دکتر بختیاری و دکتر فرزام) برگزار گردید و این موافقت طی نامه‌‌های جداگانه به روسای آن مراکز ابلاغ شد.