امروز سه شنبه 05 ارديبهشت 1396 -
اخبار : فرهنگي

نشست مشترک رئیس سازمان جهاددانشگاهی یزد و مدیر کل کتابخانه های عمومی استان برگزار شد

نشست مشترک مهدی باصولی رئیس جهاددانشگاهی استان و رقیه دوست فاطمیها مدیر کل کتابخانه های عمومی استان 23 فروردین ماه برگزار شد.
تاریخ : يكشنبه 27 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، در این دیدار که به میزبانی جهاددانشگاهی 23 فرروردین ماه برگزار شد، در مورد توسعه‌ی بسترهای کتابخوانی در استان و ایجاد انگیزه مطالعه در نسل‌های مختلف به ویژه گروه‌های دانشجویی و نقش جهاددانشگاهی در این ارتباط و استفاده از ظرفیت‌های دو نهاد در این راستا، مباحثی مطرح شد.
در ادامه این جلسه زمینه های همکاری مشترک بین دو طرف مورد بررسی قرار گرفت و سازمان جهاددانشگاهی استان آمادگی خود را برای ارائه خدمات در زمینه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی اعلام نمود و مقرر شد با انعقاد تفاهم‌نامه جزئیات همکاری‌ها مشخص گردد.