امروز سه شنبه 05 ارديبهشت 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

نشست مشترک رییس پارک علم و فناوری البرز با نماینده استان در مجلس برگزار شد

رئیس پارک علم و فناوری البرز سه شنبه 22 فروردین ماه با حضور در دفتر نماینده استان البرز در مجلس شورای اسلامی به معرفی دستاوردهای پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی پرداخت.
تاریخ : يكشنبه 27 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز،‌ عطالله ربانی رئیس پارک علم و فناوری البرز به همراه جمعی از مدیران پارک و نیز مدیران شرکت های دانش بنیان با حضور در دفتر دکتر بهمنی از نمایندگان استان البرز در مجلس شورای اسلامی ضمن انجام دیدار سال نو به معرفی پارک علم و فناوری البرز و ارایه گزارش دستاوردهای آن پرداخت.
ربانی با تشریح وضعیت حوزه فناوری در استان، ارایه آمار مرتبط با فناوری و آمار مقایسه ای کشوری، به نقش شرکت های فناور و دانش بنیان در گسترش تولید داخل و ایجاد اشتغال با جذب نیروهای متخصص بومی اشاره کرده و گفت: با وجود تمام سختی ها، مجموعه پارک علم و فناوری البرز توانست برگ زرینی را در خصوص فعالیت های دانش بنیانی خود بجا گذارد که از نشانه های آن حمایت و کمک به تجاری سازی محصولات بیش از 90 شرکت فناور و دانش بنیان عضو پارک می باشد.
وی در ادامه به وجود فرصت هایی کم نظیر در شرکت های پارک علم و فناوری البرز برای افزایش اشتغال روستایی در استان تاکید داشت و گفت: تمامی تلاش ما گسترش خودباوری در بین جوانان و فناوران، گسترش اشتغال و تولید محصولاتی با کیفیت است تا بتوان با تکیه بر همین فرصت از ورود کالاهایی که مشابه داخلی دارند جلوگیری نموده و این چرخه را با مصرف محصولات داخلی تکمیل نماییم.
در پایان رئیس پارک علم و فناوری البرز به مشکلات موجود در پارک علم و فناوری البرز نظیر تامین زیرساخت های لازم، در اختیار نداشتن فضای کافی برای در اختیار قراردادن شرکت ها جهت رشد و توسعه فعالیت شان، نیز عدم بهره مندی از بودجه کافی در قالب نامه های مدون اشاره نمود.
در ادامه، دکتر خطیبی به نمایندگی از شرکت های عضو پارک به ارایه گزارشی از مشکلات پیش روی شرکت های فناور به خصوص در حوزه وضع قوانین و مقررات و نیز مشکلات جذب سرمایه گذار برای رشد و گسترش فعالیت ها پرداخت.
در انتهای نشست، دکتر بهمنی نماینده استان البرز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ظرفیت های فوق العاده علمی و عملیاتی موجود در البرز به نقش پارک علم و فناوری در توسعه استان در راستای توسعه اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال تاکید داشت.
وی همچنین در خصوص کمک و همراهی برای رفع موانع و مشکلات مطرح شده قول مساعدت و همکاری و پیگیری های لازم از مقامات ملی را داد.