امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

نمایه 80 عنوان نشریه علمی ترویجی و علمی تخصصی در SID

سرپرست مرکز اطلاعات علمی از نمایه سازی 80 عنوان نشریه علمی ترویجی و علمی تخصصی در SID خبر داد.
تاریخ : شنبه 26 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی، فاطمه عظیم زاده با بیان این خبر خاطر نشان کرد: با امضای تفاهم نامه نمایه سازی با 3 نشریه تحقیقات در آموزش زبان، راهبردهای توسعه روستایی و سلامت روانی کودک، تعداد نشریات علمی حاضر در بخش نشریات علمی ترویجی و علمی تخصصی بانک نشریات علمی SID به 80 عنوان نشریه رسید.
سرپرست مرکز اطلاعات علمی با اشاره به بخش نشریات علمی ترویجی و علمی تخصصی در تارگاه SID ادامه داد: در 6 سال گذشته مرکز اطلاعات علمی با هدف حمایت از نشریات تخصصی  و کمک به رشد و اعتلای آن ها در جامعه علمی کشور، این امکان را برای نشریات علمی ترویجی و علمی تخصصی فراهم کرد تا در کنار نشریات علمی پژوهشی و در قالب تفاهم نامه همکاری با توجه به شرایط هر نشریه، مقالات آنها در بانک نشریات علمی نمایه شود. براساس این تفاهم نامه علاوه بر معرفی ارکان و اطلاعات کتاب شناختی، کلیه مقالات هر نشریه در کنار مقالات سایر نشریات در دسترس محققان و کاربران قرار گرفته و از طریق سرویس جستجوی تارگاه قابل جستجو است.
عظیم زاده افزود: از 80 عنوان نشریه علمی تخصصی و علمی ترویجی که در گروه های تخصصی گوناگون در بانک نشریات علمی SID نمایه شده اند 63 عنوان آن فارسی است. این نشریات در کنار بیش از 1500 عنوان نشریه علمی پژوهشی کشور با متن کامل در دسترس کاربران قرار گرفته است.
عظیم زاده ادامه داد: امروزه نشریات علمی بسیار معتبری در کشور و در رشته های تخصصی مختلف در حال انتشار هستند که برخی از آن ها صاحب رتبه علمی پژوهشی نبوده و برخی دیگر نیز منتظر کسب شرایط احراز رتبه از وزارت علوم و وزارت بهداشت می باشند. اگرچه این نشریات فاقد رتبه هستند اما از لحاظ علمی دارای محتوای بسیار غنی بوده و سطح کیفی مقالات آنها باعث شده تا در بسیاری از موارد به عنوان مرجع مورد استفاده پژوهشگران و محققان قرار گیرد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه