امروز سه شنبه 05 ارديبهشت 1396 -
اخبار : آموزش

نماینده هواوی از امکانات معاونت آموزش جهاددانشگاهی کرمانشاه بازدید کرد

نماینده شرکت بین المللی هواوی به منظور همکاری در برگزاری دوره های آموزشی از امکانات آموزشی معاونت آموزش جهاد دانشگاهی کرمانشاه بازدید به عمل آورد.
تاریخ : شنبه 26 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، پیرو نشست سال گذشته مدیران هواوی با سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، عقد تفاهم نامه معاونت آموزشی این سازمان و شرکت نیروی غرب نماینده شرکت هواوی و برای برگزاری دوره های آموزشی متعلق به این شرکت بین المللی در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی، لیو مدیر بخش EHS شرکت هواوی از امکانات آموزشی و کلاس های معاونت آموزشی بازدبد به عمل آورد.
وی در جریان این بازدید ضمن قدردانی از معاونت آموزشی، از تداوم همکاری ها در زمینه آموزش استقبال کرد و گفت: اگر نیاز خاصی در این مجموعه برای برگزاری دوره های آموزش بودآماده ایم  همکاری لازم را به عمل آوریم.
لیو افزود: شرکت هواوی در سراسر جهان دوره های آموزشی  تخصصی برگزار می کند وآمادگی داریم تا این دوره ها توسعه پیدا کند.
محمد حامد شامبیاتی معاون آموزشی جهاددانشگاهی نیز در نشست مشترک خود با نماینده هواوی اظهار داشت: جهاددانشگاهی متولی آموزش های تخصصی و فوق تخصصی است و آموزش های خود را در دو بخش کارکنان دولت و حوزه آزاد ارائه می دهد.
شامبیاتی افزود: در نقشه علمی کشور، مسوولیت آموزش های تخصصی وتخصصی پیشرفته در عرصه ملی و بین المللی با معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی می باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی مراکز آموزشی در سراسر کشور دارد و این آمادگی را دارد تا دوره های آموزشی شرکت هواوی را به صورت ملی برگزار کنیم.