امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

در راستای آزمایش اولین نمونه داخلی کف آتش نشانی؛ مانور اطفاء حریق در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد

شرکت آترین شیمی آذرداد عضو پارک علم و فناوری البرز دوشنبه 21 فروردین ماه، با حضور معاون عملیات سازمان آتش نشانی استان البرز و مدیران مناطق عملیاتی آتش نشانی مانور اطفاء حریق را اجرا نمود.
تاریخ : چهار شنبه 23 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، شرکت آترین شیمی آذرداد اولین تولیدکننده داخلی کف مخصوص آتش نشانی در کشور به منظور معرفی محصول خود به سازمان آتش نشانی نسبت به اجرای مانور اطفا حریق در محل پارک علم و فناوری البرز اقدام نمود.
در این مانور که با حضور خمسه معاون عملیات آتش نشانی استان البرز، کبیری کارشناس ارشد آتش نشانی و مدیر کل ایمنی دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران مناطق عملیاتی آتش نشانی استان برگزار گردید، حوضچه های مواد سوختی پس از اشتعال به صورت کامل در مدت زمانی کمتر از 12 ثانیه به طور کامل خاموش گردید. این محصول توانست تست های دیگری نظیر چسبندگی و عدم بازگشت آتش را نیز با موفقیت پشت سر بگذارد.
ربانی رئیس پارک علم و فناوری البرز در خصوص این مانور گفت: در راستای تحقق فرهنگ خودباوری، تکیه بر دانش ملی و گسترش تولید داخلی، اولین نمونه داخلی کف آتش نشانی که به طور کامل توسط فناوران داخل تولید گردیده است مورد تست و آزمون قرار گرفت و باعث افتخار ماست که بگوییم این محصول می تواند جایگرین صد در صد محصولات وارداتی خارجی گردد.
وی در ادامه افزود: تلاش ما بر این است که بتوانیم با معرفی چنین محصولات نوآورانه و  پیشرفته ای به مسئولان و مدیران مربوطه، راه را برای حمایت از چنین فناورانی هموار کنیم و در آینده ای بسیار نزدیک شاهد تولید این محصول به صورت انبوه در کشور باشیم.