امروز سه شنبه 05 ارديبهشت 1396 -

خردادماه سال جاری؛ سلامتکده طب سنتی جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد آغاز به کار می‌کند

رئیس جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز سلامتکده طب سنتی گرفته شده و در خردادماه در جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد آغاز به کار می‌کند.
تاریخ : دوشنبه 21 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی کهگیلویه و بویراحمد، محمد سبحانی رئیس جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد، ۱۹ فروردین‌ماه در دیدار مدیران و مسوولان دانشگاه‌های استان با استاندار، اظهار کرد: مجوز سلامتکده طب سنتی نیز گرفته شده و در خردادماه کارهای آن آغاز می شود. همچنین دو مرکز دست بافته‌های داری در استان شروع به کار کرده‌اند.
وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده و در حال انجام جهاددانشگاهی در استان، افزود: مجوز درمانگاه عمومی نیز اخذ شده است که قبل از پایان نیمه اول سال شروع به کار می‌کند.
رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت جهاددانشگاهی، بیان کرد: این نهاد در حوزه‌های سلول‌های بنیادی، مرکز ناباروری و ... در سال گذشته موفقیت‌هایی فراوانی به دست آورد.
سبحانی از خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا به عنوان خبرگزاری‌های توانمند در استان یاد کرد و تصریح کرد: این خبرگزاری‌ها با مشکلاتی روبه رو هستند که نیاز است نسبت به رفع مشکلات آنها همکاری‌های لازم انجام شود.