امروز دوشنبه 03 مهر 1396 -
اخبار : آموزش

تقدیر مدیر کل زندان های کردستان از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی استان

ابراهیمی مدیرکل زندان های استان کردستان طی لوحی از خدمات معاونت آموزش جهاددانشگاهی کردستان تقدیر کرد.
تاریخ : دوشنبه 21 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، در این لوح از خدمات آموزشی که به مددجویان زندان های استان کردستان در راستای آموزش های بازار محور که توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی در سال 95 صورت گرفته است تقدیر و تشکر شد.
مهندس سیروان صیدی معاون آموزش جهاددانشگاهی استان کردستان اضافه کرد: در سال 1395 جهاددانشگاهی استان کردستان طی برنامه ریزی با معاونت اصلاح و تربیت زندان های استان اقدام به برگزاری تعداد 32 کارگاه آموزشی بازار محور ویژه مددجویان زندان های استان کردستان نموده است.
صیدی افزود: در کل بیش از 70000 هزار نفرساعت دوره در قالب 32 عنوان دوره آموزشی برگزار شد.
صیدی خاطرنشان کرد: به افراد که در این دوره ها  شرکت کرده اند پس از موفقیت در آزمون پایان دوره گواهینامه معتبر اعطا می شود.

کاروان اربعین