امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -
اخبار : آموزش

ترم بهار دوره‌هاي آموزش کوتاه‌مدت جهاددانشگاهي استان چهارمحال و بختياري آغاز شد

ترم بهار آموزش دوره‌هاي کوتاه‌مدت جهاددانشگاهي استان شامل بيش از 200 عنوان دوره آموزشي اشتغال‌محور، عمومي و تخصصي است و در 10 دپارتمان و گروه آموزشي مختلف ارایه مي‌شوند.
تاریخ : شنبه 19 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، وحيد خليلي اردلي، 16 فروردین ماه اظهار کرد: ترم بهار آموزش دوره‌هاي کوتاه‌مدت جهاددانشگاهي استان شامل بيش از 200 عنوان دوره آموزشي اشتغال‌محور، عمومي و تخصصي است و در 10 دپارتمان و گروه آموزشي (زبان‌هاي خارجي شامل انگليسي، فرانسه، روسي و آلماني، پزشکي، فني و مهندسي، فناوري اطلاعات، کشاورزي و گياهان دارويي، فرهنگ و هنر، علوم انساني، اشتغال و کارآفريني، آموزش الکترونيکي و مجازي و آموزش کارکنان دولت) ارایه مي‌شوند.
خليلي اردلی اضافه کرد: جهاددانشگاهي امسال در زمينه مشاغل خانگي و مهارت‌هاي مربوط به ايجاد اشتغال در صنعت گردشگري و صنايع دستي، طرح‌هاي نويني در دست اجرا دارد.
ریيس جهاددانشگاهي استان افزود: جهاددانشگاهي با بهسازي و نوسازي فضاهاي آموزشي، جذب مدرسين مجرب و برنامه‌ريزي براساس آخرين روش‌هاي آموزشي، آماده ارایه خدمات آموزشي به نوجوانان، جوانان، دانشجويان و عموم مردم در سطح استان مي‌باشد.
وي گفت: اين نهاد با داشتن مجوز آموزش کارکنان دولت، آمادگي همکاري با كليه ادارات و دستگاه‌ها و شرکت‌ها مي‌باشد.
خليلي تاكيد كرد: جهاددانشگاهي با آماده نمودن ساختار آموزش‌هاي الکترونيکي و مجازي، آمادگي ارایه آموزش به هم استاني‌ها را دارد.
خلیلی اردلی با بيان اين که پنج مرکز آموزشي وابسته به جهاددانشگاهي در چهارمحال و بختياري فعاليت مي‌کنند، گفت: علاقه‌مندان مي‌توانند براي ثبت نام به مراکز آموزشي جهاددانشگاهي استان که در شهرکرد: خيابان شريعتي و خيابان ولي‌عصر شمالي، بروجن: ميدان شهرداري، فارسان: خيابان شهيد بهشتي و سامان: خيابان پاسداران واقع شده‌اند، مراجعه کنند.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه