امروز دوشنبه 03 مهر 1396 -
اخبار : آموزش

برگزاری کارگاه گیاهان دارویی ویژه فراگیران کمیته امداد خراسان جنوبی

کارگاه پرورش و فرآوری گیاهان دارویی با همکاری جهاددانشگاهی و جهادکشاورزی خراسان جنوبی برای فراگیران کمیته امداد امام خمینی(ره) استان برگزار شد.
تاریخ : چهار شنبه 16 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، کارگاه پرورش و فرآوری گیاهان دارویی با همکاری جهاددانشگاهی و جهادکشاورزی خراسان جنوبی، جهت آموزش و راه اندازی کسب و کار گیاهان دارویی ویژه فراگیران کمیته امداد امام خمینی(ره) در روزهای 14 و 15 فروردین ماه برگزار شد.
سکینه کهنسال، عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان، گفت: در این کارگاه دو روزه ابتدا شناخت گیاهان دارویی منطقه و نحوه فرآوری آنها به صورت تئوری آموزش داده شد، سپس در طی بازدید از دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان، کلکسیون گیاهان دارویی این واحد برای مشاهده عملی و آموزش مستقیم به افراد بهره گرفته شد.
وی با اشاره به این که در این کلکسیون بیش از 30 گونه درختچه ای کشت شده است، افزود: فراگیران با 2 کلکسیون ارقام برتر عناب، زرشک و روش‌های کاشت و داشت آنها و نیز طرح آزمایشی روش های بهینه سازی آب مصرفی در آبیاری عناب آشنا شدند.

کاروان اربعین