امروز دوشنبه 03 مهر 1396 -
اخبار : آموزش

دوره تربیت مربی قرآن در جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار می‌شود

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان دوره تربیت مربی قرآنی کودک را با شیوه‌های نوین تدریس مکتب‌الرضا(ع) برگزار می‌کند.
تاریخ : سه شنبه 15 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، در این دوره که ویژه بانوان است، موضوعاتی از قبیل روش تدریس روخوانی قرآن کریم همراه با تجوید ویژه کودکان قبل از دبستان به روش بازی، قصه، سرگرمی، شعر و...، روش تدریس آیات و احادیث موضوعی و کاربردی ویژه کودکان به روش سرود، قصه، نقاشی، بازی و...، روش تدریس سوره‌های قرآن کریم همراه با معنی، مفهوم و تفسیر کودکانه، روش تدریس عملی نماز ویژه کودکان به روش قصه، سرگرمی، شعر، بازی و...، روش کلاس‌داری و تربیت عملی و جواب به سؤالاتی که کودکان می‌پرسند، آموزش داده می‌شود. دانشجویان، معلمان، مربیان و طلاب حوزه‌های علمیه می‌توانند در این دوره آموزشی شرکت کنند. کلاس‌ها در دانشگاه اصفهان تشکیل شده و مدت دوره ۴۰ ساعت است. در پایان دوره به شرکت کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد.
مهلت ثبت‌نام تا پایان فروردین و زمان برگزاری کلاس‌ها اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به آدرس دانشگاه اصفهان، مصلای الغدیر، طبقه فوقانی، واحد۳۳(مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی) مراجعه کرده یا با شماره تلفن ۳۷۹۳۲۶۹۴ تماس بگیرند.

کاروان اربعین