امروز شنبه 29 مهر 1396 -
اخبار : آموزش
به همت موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه؛
کنفرانس بین‌المللی "فناوری و انرژی سبز" برگزار می‌شود

رئیس موسسه آموزش عالی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه از برگزاری کنفرانس بین‌المللی "فناوری و انرژی سبز" برای اولین بار در غرب کشور خبر داد.
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، دکتر بهروز بادکو اظهار کرد: این کنفرانس هفتم اردیبهشت سال 96 در کرمانشاه برگزار می‌شود و یک روزه می باشد، اما در صورت استقبال خوب، تا سه روز هم قابل برگزاری است.
وی با بیان این که دریافت آثار از اوایل اسفند آغاز شده، ادامه داد: مهلت ارسال مقالات تا 22 فروردین و ارسال ایده‌ها تا 15 فروردین است و اعلام نتایج نیز 26 فروردین خواهد بود.
بادکو عنوان کرد: کنفرانس در سه بخش ارایه مقالات، ارایه ایده‌های نوآورانه و برپایی نمایشگاه برگزار خوهد شد.
رئیس موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه محورهای این کنفرانس را نیز انرژی‌های بادی، انرژی‌های زمین گرمایی، انرژی‌های زیست توده، انرژی‌های دریایی، انرژی‌های هیدروژن و پیل سوختی و انرژی خورشیدی اعلام کرد.
وی با اشاره به دو کمیته علمی داخلی و خارجی که برای این سمینار در نظر گرفته شده، افزود: در بخش کمیته علمی خارجی اساتیدی از انگلستان، آلمان، استرالیا، ترکیه، عراق، مالزی و ... داریم و در بخش داخلی نیز اساتیدی از جهاد دانشگاهی و دانشگاه‌های استان کرمانشاه، دانشگاه تهران، دانشگاه شریف، دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه ایلام با ما همکاری می‌کنند.
به گفته این مسئول حامیان این کنفرانس نیز سازمان محیط زیست، انجمن انرژی ایران، انجمن کالم مالزی، دانشگاه UTM، پژوهشکده هواشناسی، پژوهشکده محیط زیست، پژوهشکده فناوری، پژوهشکده توسعه کالبدی و دستگاه‌ها و ادارات استان هستند.
بادکو با بیان اینکه مشابه چنین کنفرانس‌هایی به صورت بین‌المللی کمتر در کشور برگزار شده و حداقل در غرب کشور برای اولین بار است، تاکید کرد: اگر این کنفرانس از بعد فرهنگی و اقتصادی نتایج خوبی داشته باشد، آن را به صورت سالانه ادامه خواهیم داد.
وی در خصوص دلایل برگزاری این کنفرانس در کرمانشاه اظهار کرد: کرمانشاه به دلیل شرایط آب و هوایی پتانسیل‌های زیادی برای استفاده از انرژی‌های سبز دارد، به علاوه تعداد رشته‌های دانشگاهی و دانشجویان مرتبط با انرژی‌های سبز نیز خصوصا در مجموعه جهاد دانشگاهی زیاد است.
رئیس موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه هدف از این سمینار را در درجه اول فرهنگسازی در خصوص فناوری انرژی‌های سبز و سپس شناسایی افرادی که در این حوزه کار کرده و ایده‌های نو دارند، دانست.
به گفته این مسئول، ایده‌های برتر برای حمایت در مجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه معرفی خواهند شد و البته جوایزی هم برای آنها در نظر گرفته می‌شود.
بادکو از ضرورت انرژی‌های سبز هم یاد کرد و گفت: این روزها به دلیل افزایش انتشار گاز CO2 در دنیا، شاهد گرمایش زمین  و بالا رفتن میزان گازهای گلخانه‌ای هستیم که تغییرات اقلیمی را نیز به همراه داشته است.
رئیس موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه معتقد است، در چنین شرایطی به جای استفاده از انرژی‌های تجدیدناپذیر باید به سمت انرژی‌های نو برویم.

راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی 10مگاواتی در کرمانشاه
بادکو در ادامه از راه‌اندازی یک نیروگاه خورشیدی در کرمانشاه در آینده نزدیک خبر داد و افزود: بررسی‌های اولیه ایجاد این نیروگاه با توجه به شرایط آب و هوایی کرمانشاه با کمک جهاد دانشگاهی خواجه نصیر انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: این نیروگاه در ابتدای جاده اسلام آبادغرب احداث خواهد شد و ظرفیت آن نیز تا 10 مگاوات است.
رئیس موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه ابراز امیدواری کرد، این نیروگاه ظرف یک تا دو سال آینده به نتیجه برسد.

مرز پرگهر
کاروان اربعین