امروز پنجشنبه 27 مهر 1396 -
اخبار : فرهنگي

رونمایی از 6 عنوان کتاب در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

شش عنوان کتاب دوشنبه 23 اسفند ماه در گردهمایی پایان سال خانواده بزرگ جهاددانشگاهی واحد اصفهان رونمایی شد.
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، داریوش اسماعیلی ضمن اعلام این خبر گفت: گردهمایی پایان سال پرسنل و خانواده بزرگ جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در حالی برگزار شد که در یکی از بخش های آن 6 جلد کتاب که به تازگی در انتشارات این واحد منتشر شده است رونمایی شد.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان بیان کرد: آموزش کاربردی ساخت بازی های رایانه ای، نوروآناتومی بالینی به زبان ساده، راهنمای والدین کودکان دارای دستگاه حلزون شنوایی، نارساخوانی در مدرسه، برندسازی با رویکرد منابع انسانی و ارتقای درون مایه مدیریتی کسب و کارهای کوچک عناوین این کتاب ها بوده است.
وی افزود: کتاب آموزش کاربردی ساخت بازی های رایانه ای با هدف معرفی روش ها و ابزارهای ساخت بازی های رایانه ایی همراه با پروژه های کاربردی توسط مهدی جبارزارع و مهدی ایران نژاد تالیف شده است.
اسماعیلی در ادامه گفت: کتاب نارساخوانی در مدرسه با هدف تشخیص، ارزیابی و درمان این نوع اختلالات توسط دکتر سالار فرامرزی و آرزو شاکری ترجمه و همچنین کتاب راهنمای والدین کودکان دارای دستگاه حلزون شنوایی با هدف آشنایی والدین با فرایند کاشت حلزون توسط دکتر سالار فرامرزی، علیرضا محسنی اژیه، دکتر سید حمید رضا ابطحی و مهسا سپهرنژاد ترجمه شده است.
معاون فرهنگی ضمن معرفی سه کتاب دیگر گفت: نوروآناتومی بالینی به زبان ساده توسط سروش فاطمی و حسین بختیار ترجمه و در این واحد منتشر شده اشت. همچنین کتاب برندسازی با رویکرد منابع انسانی و ارتقای درون مایه مدیریتی کسب و کارهای کوچک به ترتیب توسط دکتر احمد رضا شکری زاده تالیف و ترجمه شده است.
لازم به ذکر است، به نویسندگان این آثار لوح تقدیر و یادبود اهدا گردید.

مرز پرگهر
کاروان اربعین