امروز جمعه 24 آذر 1396 -
اخبار : آموزش

آغاز ثبت نام رشته های بدون کنکور در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی همدان

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی همدان از آغاز ثبت نام رشته های بدون کنکور و بدون نیاز به پیش دانشگاهی در مقطع کاردانی و کارشناسی 24 اسفندماه خبر داد.
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان ، فرزانه غفاری اسلام گفت: مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی همدان، در مقطع کاردانی و کارشناسی در ده کد رشته دانشجو می پذیرد.
وی افزود: علاقه مندان برای ثبت نام می توانند در بازه زمانی 24 اسفند ماه 95 لغایت 15 فروردین 96  به دانشگاه مراجعه و از ثبت نام رایگان در مرکز استفاده نمایند.
غفاری اسلام ادامه داد: داوطلبان برای شرکت در دوره های کاردانی و کارشناسی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی همدان نیازی به مدرک پیش دانشگاهی ندارند و مدرک دیپلم برای ثبت نام کفایت می کند.
وی با اشاره به عناوین رشته های این مرکز خاطرنشان کرد: کاردانی حرفه ای حسابداری- حسابداری دولتی، کاردانی فنی شبکه های کامپیوتری، کاردانی فنی فناوری اطلاعات-اینترنت و شبکه های گسترده، کاردانی فنی معماری-معماری شهری، کاردانی فنی نرم افزار- برنامه سازی کامپیوتری، کارشناسی حرفه حسابداری-حسابداری مالی، مهندسی فناوری اطلاعات- فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری، مهندسی فناوری عمران- ساختمان سازی، مهندسی فناوری کنترل-ابزار دقیق، از جمله رشته هایی است که متقاضیان می توانند برای نیمسال تحصیلی بهمن ماه سال جاری در آن ثبت نام کنند.
وی همچنین به امکانات موجود در این مر کز اشاره و اعلام کرد: استفاده از وام صندوق رفاه دانشجویی، امکان تحصیل و اشتغال به صورت همزمان، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در تمامی دانشگاهها و پایین ترین شهریه دانشگاهی، برگزاری کلاس ها در مرکز شهر  از جمله مزایایی است که به دانشجویان این مرکز ارایه می شود.
وی در پایان گفت: علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان می توانند با شماره تلفن‌ 32529753-081 تماس بگیرند و یا حضوراً به مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی همدان واقع در همدان ، چهارراه شریعتی ، ابتدای بلوار آیت ا... کاشانی ، کوچه جهاددانشگاهی مراجعه نمایند.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه