امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -
اخبار : عمومی

نشست مشترک مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان غربی و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان برگزار شد

نشست مشترک بین مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان غربی و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان در اتاق جلسات این معاونت برگزار شد.
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی واحد ؛آذربایجان غربی، در حاشیه این نشست که 24 اسفند ماه صورت گرفت، جلیل جباری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی از دفتر خبرگزاری ایسنا نیز بازدید کرد و در جمع خبرنگاران گفت: مطالبات عمومی مردم از رسانه ها یک اصل مهم است و بدون شک اطلاع رسانی شفاف و دقیق به عملکرد دستگاه ها در ارائه خدمات کمک به سزایی می کند و خبرگزاری های این نهاد (ایسنا و ایکنا) به خوبی در این راستا عمل کرده اند.
وی اظهار کرد: هرچند آذربایجان غربی به عنوان استان های مطرح و سطح اولی در حوزه گردشگری معرفی نشده است ولی با این وجود مورد توجه مسافران خاصی بوده است و خوشبختانه اداره کل استان نیز برای معرفی و جذب گذشگر موفق عمل کرده است.
وی در ادامه به برخی مشکلات و موانع استان برای جذب گردشگر اشاره کرد و افزود: متاسفانه سال های گذشته شایعاتی در رابطه با ناامن بودن منطقه وجود داشت اما با اطلاع رسانی صریح و برنامه ریزی دقیق، طی چند سال اخیر شاهد حضور حداکثری مسافران و گردشگران در استان بوده ایم.
جباری با بیان اینکه آذربایجان غربی جز 10 استان برتر درجاذبه های طبیعی و گردشگری  است گفت: این استان با بیش از 1525 اثر ثبتی در حوزه آثار تاریخی، رتبه هفتم را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: طی سال های 94 و 95 در حوزه عملکرد ثبت آثار موفق جزو 4 استان برتر معرفی شده ایم.
وی در تشریح اهم برنامه های عید نوروز به آماده سازی محوطه های تاریخی و موزه ها،نصب تابلوها، استقرار راهنمایان گردشگری اشاره کرد و گفت: با اقدامات انجام شده توسط ستاد نوروزی شاهد ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی
وی افزود: نزدیک به 100 واحد اقامتی برای مسافران در نظر گرفته شده و همچنین با آماده سازی مدارس برای فرهنگیان مشکلی از جهت اسکان نخواهیم نداشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گرشگری آذربایجان غربی در ادامه برنامه های در نظر گرفته برای سال 96 اشاره کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
در ادامه امین رستم زاده معاون فرهنگی واحد به بیان رویکردهای این معاونت پرداخت و گفت: در استراتژی توسعه این رسانه ها تکنیک های مدنظر بر اساس ظرفیت های استان اساس گذاری می شود.
وی ادامه داد: دو خبرگزاری ایسنا و ایکنای این نهاد با رویکرد نگاه علمی به بحث گردشگری تاریخی و مذهبی، با تولید محتوا از دیدگاه دانشگاهیان در استان سعی در تحقق یکی از مولفه های استان بر اساس مزیت نسبی منطقه که همان گردشگری است اقدام کرده اند.
رستم زاده گفت:سایر مراکز معاونت فرهنگی از جمله مرکز گردشگری این معاونت و یا سایر مراکز معاونت بصورت علمی و هدفمند برای تحقق اهداف فوق به شکلی حرفه ای اقدام به طرح ریزی رویدادهای فرهنگی می نمایند.