امروز دوشنبه 04 ارديبهشت 1396 -
اخبار : فرهنگي

طرح «یک تولد یک نهال» توسط جهاددانشگاهی واحدقم اجرا شد

آیین کاشت نهال توسط کودکانی که در فرایند درمانی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم متولد شده بودند، برگزار شد.
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، آیین اجرای طرح �یک تولد یک نهال� روز پنجشنبه 26 اسفند ماه با حضور رئیس و مدیران جهاددانشگاهی واحد استان قم و کودکانی که در فرایند درمانی مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی واحد استان قم متولد شده بودند، به همراه والدین آنها در مجتمع تحقیقاتی و آموزشی جهاددانشگاهی قم واقع در روستای جنت آباد برگزار شد.

در این مراسم سیدرضا طباطبایی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی واحد قم با اشاره به اهداف برگزاری این مراسم گفت: هدف اصلی از برگزاری این مراسم احیای سنت گذشتگان در غرس نهال توسط کودکان و حفظ و نگهداری از محیط زیست است.

وی همچنین ادامه داد تجلیل از کسانی که با صبر، تلاش، پیگیری‎ و ارتباط با مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی قم صاحب فرزند شدند و با آسیب جدی کاهش جمعیت در کشور مقابله کرده اند را از دیگر هدف اجرای این طرح عنوان کرد.

گفتنی است، هر کدام از نهال های کاشته شده به نام کودکی خواهد بود که آن را کاشته و در آینده نیز شناسنامه درخت به نام آنها صادر خواهد شد.