امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -
اخبار : آموزش

آغاز پذيرش دانشجو در مرکز آموزش عالي علمي کاربردي جهاد دانشگاهي

آغاز پذيرش دانشجو در مقاطع کارداني و کارشناسي مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي از 24 اسفندماه آغاز و تا 15 فروردين ادامه دارد.
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، روز سه شنبه 24 اسفندماه، وحيد خليلي اردلي با اعلام آغاز پذيرش دانشجو در مقاطع کارداني و کارشناسي در مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي گفت: طبق اطلاعيه سازمان سنجش آموزش کشور و بنا به درخواست دانشگاه جامع علمي کاربردي مبني بر پذيرش دانشجو براي نيمسال دوم سال تحصيلي 96-1395، ثبت نام از متقاضيان آغاز شده است و تا 15 فروردين 96 ادامه دارد.
رئيس جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري گفت: متقاضيان جهت پذيرش در هر يک از کد رشته هاي کارداني حرفه‌اي حقوق گرايش حقوق ثبتي و کارداني فني فناوري اطلاعات گرايش اينترنت و شبکه‌هاي گسترده و همچنين کارشناسي حرفه‌اي حقوق گرايش حقوق ثبتي و کارشناسي مهندسي فناوري اطلاعات گرايش فناوري اطلاعات و گرايش شبکه‌هاي کامپيوتري از امروز مي‌توانند با مراجعه حضوري به مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وي با اشاره به افتتاح ساختمان جديد مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي در دي ماه امسال افزود: جهاددانشگاهي با استفاده از تجربه اساتيد معتبر، فضاي آموزشي استاندارد، نوبنياد و نوين يکي از پيشگامان آموزش‌هاي بلندمدت در استان مي‌باشد.
خليلي يکي از مشکلات دانشجويان مرکز را کمبود فضاي آموزشي و فاصله دانشگاه تا مرکز شهر ذکر کرد و گفت: با افتتاح ساختمان جديد اين مشکل مرتفع گرديده است.
گفتنی است، متقاضيان ثبت نام در رشته هاي ذکر شده بايد با در دست داشتن مدارک مورد نياز در روزهاي اعلام شده به مرکز آموزش عالي علمي کاربردي واقع در ميرآباد شرقي، نبش ميدان جهاد دانشگاهي مراجعه و يا با شماره تلفن‌ 03833380626 تماس حاصل کنند.