امروز دوشنبه 04 ارديبهشت 1396 -
اخبار : آموزش

آغاز پذيرش بدون آزمون دانشجو در موسسه علمي كاربردي جهاددانشگاهي سمنان

سرپرست موسسه علمي كاربردي جهاددانشگاهي شعبه سمنان از آغاز پذيرش بدون آزمون دانشجو براي نيمسال دوم سال تحصيلي 95 - 96 در اين مركز خبر داد.
تاریخ : چهار شنبه 25 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي استان سمنان، علي منصفي راد 25 اسفند با اعلام اين خبر گفت: موسسه علمي كاربردي جهاددانشگاهي شعبه سمنان براي نيمسال دوم سال تحصيلي 95 - 96 در مقطع كارداني و كارشناسي بدون آزمون دانشجو مي پذيرد.
وي افزود: اين مركز در مقطع كارشناسي در رشته‌هاي فناوري اطلاعات، شبكه هاي كامپيوتري، عمران، معماري، تربيت مربي پيش دبستاني، و مديريت امور فرهنگي بدون آزمون دانشجو مي پذيرد.
سرپرست موسسه علمي كاربردي جهاددانشگاهي شعبه سمنان ادامه داد: همچنين علاقه مندان مي‌توانند در مقطع كارداني نيز در رشته‌هاي فناوري اطلاعات(گرايش اينترنت و شبكه‌هاي گسترده) و تربيت مربي پيش دبستاني بدون آزمون ثبت نام كنند.
منصفي راد اعلام كرد: متقاضيان مي‌توانند از 25 اسفند‌ماه، از طريق سايت سازمان سنجش نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام كنند، همچنين مي توانند با مراجعه حضوري به آدرس سمنان، ميدان كوثر، بلوار قائم، ابتداي بلوار دانشجو، موسسه علمي كاربردي جهاددانشگاهي شعبه سمنان ثبت نام انجام دهند.
وي اضافه كرد: در حال حاضر نزديك به 700 دانشجو در موسسه علمي كاربردي جهاددانشگاهي مركز سمنان در مقطع كارداني و كارشناسي در حال تحصيل هستند، همچنين اين مركز در سالهاي 91، 92، 93 و 94 به عنوان مركز نمونه علمي كاربردي جهاددانشگاهي در سطح كشور انتخاب شده است.