امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -
اخبار : فرهنگي

به همت جهاددانشگاهی البرز؛ دانشجویان البرزي از مجموعه كارخانجات بازسازي لكوموتيو كرج بازدید کردند

به همت مرکز گردشگری علمی فرهنگی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز و با همكاري معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري كرج، دانشجويان دانشگاه خوارزمي از مجموعه كارخانجات بازسازي لكوموتيو كرج بازديد كردند.
تاریخ : چهار شنبه 25 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، در این بازدید كه قريب به 30 دانشجوي دختر مقطع كارشناسي رشته‌هاي فني و مهندسي دانشگاه خوارزمي حضور داشتند، كارگاه‌هاي شستشو، دمونتاژ، شاسي و كابين، بوژي، تجهيزات ترمز، مونتاژ و تست و تنظيم مورد بازديد قرار گرفت.
در اين بازديد مهندس ولي زاده ضمن همراهي دانشجويان توضيحات مربوط به هر بخش را براي دانشجويان بازگو كرد و همچنين كارشناسان و متخصصان هر بخش ضمن ارایه توضيحات در خصوص فرآيند كار به سوالات دانشجويان پاسخ دادند.
گفتني است، كارخانه بازسازي لكوموتيو كرج قادر به انجام دادن تمامي امور مربوط به تجهیز ناوگان‌هاي ريلي شامل توليد ماشين هاي الكتريكي لكوموتيو مانند تركشن موتور، ژنراتورهاي اصلي و كمكي، توليد و تأمين اجزاي لكوموتيو، تعميرات اساسي، نوسازي و پشتيباني تمامي انواع لكوموتيو و تجهيزات مربوط به آن ها مي‌باشد.