امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -
اخبار : فرهنگي

استاندار آذربایجان غربی از معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان تقدیر کرد

استاندار آذربایجان غربی طی تقدیر نامه‌ای از امین رستم زاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان، سرپرست خبرگزاری‌های جهاددانشگاهی و مدیر فعال رسانه‌ای استان در حوزه حقوق شهروندی به عنوان یکی از 6 فعال رسانه‌ای در همایش رسانه‌ و حقوق شهروندی 23 اسفندماه که در استانداری آذربایجان غربی برگزار شد تقدیر کرد.
تاریخ : سه شنبه 24 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی واحد جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، در نامه استاندار آذربایجان غربی خطاب به رستم زاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان سرپرست خبرگزاری های این نهاد (ایسنا و ایکنا) آمده است: ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو از اینکه در عمل به رسالت مطبوعاتی خویش برای تعالی همه جانبه ایران اسلامی در وادی دانش و معرفت گام برمیدارید سپاسگزارم و به پاس تلاشتان در یک سال گذشته در عرصه پاسداشت حقوق شهروندی این لوح سپاس تقدیم می‌گردد.
در بخش دیگری از تقدیر نامه استاندار خطاب به معاون فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی آمده است: امید است در پناه ایزد متعال در تمامی شئونات زندگی در راه اعتلای فرهنگ و هنر اسلامی بر اساس ارمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سرافراز و سربلند باشید.
گفتنی است، سعادت استاندار آذربایجان غربی در این همایش که با حضور اساتید و مسوولان و فعالان رسانه‌ای کشوری و استانی از جمله مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسوولان استانداری معاون استاندار و مدیرکل امور اجتماعی و مدیران کل استانی و اساتید دانشگاهی و وزارت ارشاد برگزار شد از رستم‌زاده معاون فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با اهداء جایزه و لوح تندیس تقدیر بعمل آمد.