امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -
اخبار : آموزش

کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی در جهاددانشگاهی ساوه

کارگاه آموزشی با موضوع سبک زندگی اسلامی که در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ساوه 21 اسفندماه برگزار شد.
تاریخ : سه شنبه 24 اسفند 1395

به گزارش اداره روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین یزدان دوست رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان ساوه در کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی گفت: هرگز برای همسرتان نقش مادر را ایفا نکنید، محبت مادری با محبت همسری متفاوت است.
رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان ساوه گفت: ما باید سبک زندگی را با شرایط امروز تعریف کنیم. تعریفی که با استناد به معارف ناب آسمانی تضمین کننده سعادت دنیوی و اخروی باشد و از سویی نسبت آرامش و آسایش را هم به هم نریزد و نیاز کاذب ایجاد نکند و نیازهای واقعی را برآورده سازد. نیاز، آرامش، آسایش و سعادت چهار محور اصلی سبک زندگی اسلامی است.
وی افزود: در جامعه امروز ما، سبک زندگی ایرانی اسلامی که برگرفته از حیات طیبه اسلامی و مبتنی بر توجه به تولید و آسایش همراه با احسان به دیگران – از همسایه گرفته تا هم نوع، مغفول واقع شده است.
در ادامه رضا معماریان مدیر مرکز جهاددانشگاهی ساوه در این بیان داشت که که منابع معتبری از سبک زندگی ایرانی اسلامی که هم بر الگوهای عملی توجه داشته باشد و هم مبانی نظری را موشکافانه طرح کرده باشد، موجود نمی باشد که جهاددانشگاهی در این زمینه می تواند نقش موثری را ایفا نماید.