امروز شنبه 05 فروردين 1396 -
اخبار : آموزش

آغاز ثبت نام کارگاه آموزشي آشنايي با قوانين ماليات بر ارزش افزوده در جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري

ریيس جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري از آغاز ثبت نام کارگاه آموزشي آشنايي با قوانين ماليات بر ارزش افزوده در جهاددانشگاهي استان خبر داد.
تاریخ : سه شنبه 24 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي اردلي یکشنبه 22 اسفندماه در نشستی با مدير کل امور مالياتي استان، با اعلام اين خبر گفت: اين کارگاه به منظور آشنايي موديان مالياتي مانند اصناف، بازاريان، شرکت‌ها و تعاوني‌ها با قوانين ماليات بر ارزش افزوده برگزار مي شود.
وي با بيان اين که اين کارگاه سال گذشته نيز با شرکت 200 نفر از موديان مالياتي در استان برگزار شد، افزود: ثبت نام دوره جديد اين کارگاه تا آخر خردادماه سال 96 خواهد بود.
خليلي اردلي ارسال پيام کوتاه به تمامي موديان مالياتي استان، برگزاري جلسه با سرصنفان، ارسال پيام از طريق شبکه دولت براي کارمندان ادارات، نصب بنر و پخش تراکت را از شاخص ترين راه هاي تشويق موديان مالياتي براي شرکت در اين کارگاه رايگان دانست و اظهار کرد: اين کارگاه 2 ساعته يک حرکت انگيزشي براي تمام موديان مالياتي است تا قوانين جديد ماليات بر ارزش افزوده را فراگيرند.
ریيس جهاددانشگاهي استان با اشاره به اينکه در چهارمحال و بختياري ضريب نفوذ و پذيرش صدا و سيما بالاست، تصريح کرد: بايد با استفاده از رسانه ها برگزاري چنين کارگاه هايي که مانع از جريمه موديان مالياتي مي شود، فرهنگ سازي شود.
وي با تاکيد بر استفاده از تمام ظرفيت‌ها در فرهنگ سازي اين مهم، مناظرات دانشجويي جهاددانشگاهي را نمونه اي از اين ظرفيت ها خواند و عنوان کرد: همه به دنبال اقتصادي پويا در کشور هستند يکي از بخش هاي اين اقتصاد نيز ماليات است.
کورش بيگدلي، مدير کل امور مالياتي استان، در اين جلسه با تاکيد بر اطلاع رساني اين کارگاه براي حضور حداکثري موديان مالياتي، گفت: طي جلسه اي با اتحاديه هاي اصناف اين کارگاه بايد تبيين گردد.
وي آموزش هاي جهاددانشگاهي را موثر در تمکين اصناف از پرداخت ماليات دانست و افزود: اگر اصناف اظهار نامه مالياتي خود را به موقع تحويل داده و ماليات بر ارزش افزوده را پرداخت کنند، شاهد جريمه هاي سنگين مالياتي نخواهند بود.
بيگدلي تعداد موديان مالياتي استان را يک هزار و دويست نفر برشمرد و اظهار کرد: اشخاص حقوقي به دليل نياز به اين آموزش ها در اين کارگاه شرکت خواهند کرد.
مدير کل امور مالياتي استان با تاکيد بر اينکه برگزاري اين کارگاه به عنوان آمارگيري براي دريافت اطلاعات و اخذ ماليات از اصناف نيست، ادامه داد: رونق کار موديان مالياتي از اهداف اداره امور مالياتي استان است که اين مهم نياز به فرهنگ سازي دارد.
وي هم چنين برگزاري نشستي با سازمان بازرگاني جهت تشويق موديان مالياتي براي حضور در اين کارگاه را ضروري دانست.

توصیه های سفر