امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -
اخبار : فرهنگي

فراخوان برترین‌ محصولات نوآورانه اسلامی- قرآنی اعلام شد/ اعزام برندگان به مالزی

فراخوان انتخاب برترین محصولات نوآورانه اسلامی ـ قرآنی ایران جهت شرکت در کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی کارآفرینان اسلامی مالزی از سوی مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی جهاد دانشگاهی اعلام شد.
تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور، دومین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی کارآفرینان اسلامی ۱۸ اردیبهشت ماه ۹۶ در شهر کوالالامپور مالزی برگزار می‌شود. بر این اساس، مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی جهاد دانشگاهی از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی دارای ایده و محصولات نوآورانه اسلامی- قرآنی جهت تکمیل فرم و تهیه و ارسال کلیپ سه دقیقه‌ای معرفی محصول خود تا ۲۰ فروردین ۹۶ به دبیرخانه فراخوان، دعوت به عمل آورده است.
گفتنی است، مرکز رشد پس از داوری و انتخاب برترین ایده و محصولات، تمهیدات لازم جهت حضور پنج محصول برتر در نمایشگاه کوالالامپور را به‌عمل می‌آورد.
محورهای فراخوان شامل " فناوری اطلاعات"، " گردشگری اسلامی"، " فیلم سازی و پویانمایی"،  "پوشش و لباس"، " آموزش و سبک زندگی"، " نشر و رسانه"، " معماری و طراحی"، " محصولات حلال"، " فناوری‌های مالی و بانکداری اسلامی" و " استانداردهای اسلامی" می شود.
علاقه‌مندان برای ارسال آثار خود می‌توانند به آدرس quranati@gmail.com مراجعه نمایند. آدرس دبیرخانه جشنواره تهران، خیابان انقلاب، خیابان قدس، خیابان بزرگمهر، پلاک ۹۸، مرکز رشد قرآنی است و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۶۶۴۱۰۱۸۰ ـ ۰۲۱ تماس حاصل کنند.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه