امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -
اخبار : آموزش

صدور مجوز برگزاري 18 عنوان دوره‌هاي آموزش کوتاه‌مدت گردشگري و ميراث فرهنگي برای جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري

ریيس جهاددانشگاهي استان چهارمحال و بختياري گفت: مجوز برگزاري دوره‌هاي آموزشي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري توسط واحد استان از سوي معاون آموزشي جهاددانشگاهي صادر شد.
تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي اردلي با اعلام اين خبر، اظهار کرد: بر اساس درخواست ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري و مطابق با سر فصل پيشنهادي، 18 عنوان دوره آموزشي از سوي جهاددانشگاهي برگزار مي‌شود.
وي خاطرنشان کرد: عوامل اجرايي و اعضاي ستاد هماهنگي خدمات سفر، مديريت داخلي هتل هاي سه، چهار و پنج ستاره، دوره آموزشي اقامتگاه هاي بوم‌گردي، راهنمايان موزه ها و محوطه هاي تاريخي، مديريت رفتار و ارتباط با مشتري، توانمند سازي مدرسان دوره هاي کوتاه مدت گردشگري، آشنايي با گردشگري روستايي از جمله دوره‌هاي آموزشي است که به منظور توانمند سازي عوامل اجراي ستاد اسکان سفر دراستان برگزار مي‌شود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه