امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -
اخبار : فرهنگي

چهارمین جشنواره "فیلم و عکس فناوری و صنعتی" اردیبهشت‌ 96 در عسلویه برگزار می‌شود

با همکاری شرکت ملی پتروشیمی ایران و شرکت‌های پتروشیمی منطقه ویژه پارس جنوبی(عسلویه) چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی 9 و 10 اردیبهشت‌ ماه 96 در عسلویه برگزار می شود.
تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد هنر، شرکت ملی پتروشیمی ایران با همکاری مراکز پتروشیمی فعال در عسلویه به عنوان یکی از حامیان و برگزارکنندگان جشنواره، جهاددانشگاهی واحد هنر را در برپایی چهارمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی همراهی خواهد کرد.
این جشنواره ۹ و ۱۰ اردیبهشت سال آینده به دبیری مسعود نجفی در عسلویه برگزار می‌شود و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان سینمایی، روزنامه صمت، نشریه بازار کار و شرکت ایران خودرو حامیان اصلی این جشنواره هستند.
گفتنی است، جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا) با هدف معرفی فعالیت‌ها، توانمندی‌ها و دستاوردهای کشور در بخش‌های مختلف علمی، فناوری، نوآوری و صنعتی برگزار می‌شود.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران