امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -
اخبار : آموزش

برپایی نمایشگاه "هفته اشتغال" در کرج

رییس مرکز آموزش علمی‌ کاربردی جهاددانشگاهی کرج از آغاز نمایشگاه و فروشگاه آثار هنری دانشجویان "هفته اشتغال" این مرکز خبر داد.
تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان البرز، حسین آبین اظهار کرد: این نمایشگاه و فروشگاه از 21 اسفندماه در گالری دبیرستان هنرهای زیبای‌ کرج آغاز به کار کرده و تا سه‌شنبه 24 اسفندماه دایر است.
وی با اشاره به هدف برگزاری این نمایشگاه افزود: این نمایشگاه با هدف حمایت از دست آفریده‌های دانشجویان این مرکز و درآمدزایی برای آنها برگزار شده است.
آبین ادامه داد: بدون شک برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی علاوه بر این ‌که ‌گامی در راستای حمایت از کارآفرینی می‌شود، ایجاد انگیزه در دانشجویان برای خلق آثار فاخر هنری را نیز به دنبال دارد.
این مسوول توضیح داد: این نمایشگاه از ساعت 9 تا 18 عصر پذیرای هنر دوستان البرزی است.
آبین ابراز کرد: در این نمایشگاه بیش از 15 غرفه دایر است که در برخی از آن ها علاوه بر عرضه صنایع دستی، کارگاه زنده تولید آثار نیز برگزار می‌شود و بازدیدکنندگان از نزدیک می‌توانند با فرایند ساخت صنایع دستی آشنا شوند.
وی افزود: در این نمایشگاه آثار نقاشی، جواهرسازی، نقش برجسته و برخی آثارگرافیکی دانشجویان با تخفیف ویژه ایام نوروز برای فروش عرضه‌ شده است.
رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج ‌گفت: این نمایشگاه با مشارکت مرکز علمی کاربردی و هنرستان هنرهای زیبای پسران کرج برگزار شده است.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران