امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

برگزاری دومین رویداد کارآفرینی"تیک" در پارک علم و فناوری کرمانشاه

رویداد کار "آفرینی تیک 2" با موضوع "نقش مشاوره و سرمایه گذاری در زیست بوم کارآفرینی استان" با حضور منتورها و مشاوران توسط "شتابدهنده فناوری تیک" در سالن علامه طباطبایی ساختمان جهاد دانشگاهی برگزار شد.
تاریخ : يكشنبه 22 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، در ابتدای این رویداد مجتبی گراوندی مدیرعامل "شتابدهنده فناوری تیک" اظهار داشت: بررسی چالش های موجود در زیست بوم کارآفرینی در استان هدف اصلی این رویداد است و آشنایی با نظرات منتورها و مشاوران و همچنین استفاده از تجربیات استارتاپ های در حال رشد استان می تواند به این امر بیانجامد.
وی گفت:شتابدهنده تیک پس از یک سال مطالعه و با کمک پارک علم وفناوری کرمانشاه و با سه استتراتژی ورود، شتابدهی و خروج به صورت خصوصی راه اندازی شد و مهمترین چیزی که در شتابدهنده مد نظر است ورود تیم  و ایده‌هایی با قابلیت مقیاس پذیری است و مشکل عمده ما در کشور برای ورود به این حوزه وجود فرد به جای تیم است.
گراوندی با اشاره به فرصت شش ماهه شتابدهنده به تیم های صاحب ایده اظهار داشت: حمایت های نقدی و غیر نقدی از این تیم‌ها به عمل خواهد آمد و در صورت موفقیت قسمتی از سهام آنها به شتابدهنده تعلق خواهد یافت.
وی پیش بینی کرد که شتابدهنده در سه سال آینده پذیرای 1000 ایده خواهد بود که  طی 6 دوره شش ماهه حدود85 ایده مورد بررسی و در نهایت 10 شرکت موفق به ارزش 10 میلیارد تومان در این دوره  سه  ساله شکل گیرد.
وی با اشاره به زحمات صورت گرفته در حوزه فناوری در استان اظهار داشت: متاسفانه با وجود این زحمات ما هنوز دچار مشکلاتی هستیم که دلیل اصلی آن فرهنگ کار دولتی است و ما برای این موضوع برنامه‌هایی در نظر گرفتیم که از آن جمله می توان به کافه ایده، باشگاه کارافرینان فردا و سازمان کسب و کار اشاره کرد.
در ادامه این رویداد شروین مشایخ کارشناس و مشاور در حوزه کار آفرینی مهمترین نکته برای راه اندازی یک کسب و کارموفق را هدف از ایجاد آن دانست و افزود:یکی از کارهای منتورها این است که بدانند کسب وکارهای شما به چه سمتی می روند و چه آینده ای را پیش رو دارند.
وی گفت: منتورها نقشه راه را طراحی و بایدها و نبایدها رو گوشزد می کنند و در این راه شناخت معضل های پیش رو می تواند برای صاحبان کسب و کار بسیار راه گشا باشد.
وی شناسایی مناسب ترین شریک در کسب و کار و اجرای یک ایده را از موضوعات مهم دیگر دانست و افزود:با شرایط جدید منتورها هم می توانند منتور داشته باشند و از تجربیات آنها بهرمند شوند.
وی همچنین اجرای ایده را مهمتر از طرح ایده دانست و افزود همیشه داشتن پول در ابتدای کار خوب نیست چون گاهی باعث می شود که شما ساختار نداشته باشید.
درادامه داستان موفقیت و چالش‌های  کسب و کار "کانی وب" یکی از واحد های فناور پارک علم و فناوری  توسط امیر میرمعینی مطرح و در بخش پایانی این رویداد که با حضور دکتر فرزاد ویسی، دکتر سهراب دل انگیزان، مهندس شروین مشایخ،مهندس مجتبی گراوندی و مهندس آرش برهمند برگزار شد موضوعاتی مانند چالش‌های موجود نظام آموزشی در ایجاد فضای کارآفرینی مورد گفتگو و بررسی حاضرین قرار گرفت.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران